Αναρτήθηκε από: atumrakis | 20/02/2009

Η Ροκ δηλητηριάζει τα παιδιά μας

Ο πόνος μου είναι βαθύς, κόμπος στο λαιμό μου. Οι προσευχές μου ασταμάτητες, για τα αδικοχαμένα παιδιά μας. Τα παιδιά μας, που αντί να ακούν σωστή μουσική, ακούν τα διαόλια του ροκ και του χέβι μέταλ.

Είναι μεγάλο το δράμα αδελφοί μου. Αι ψυχαί των παιδιών μας δηλητηριάζονται ασυστόλως από όλα τα δυνατά μέσα, αλλά κυρίως από τα αδύνατα. Ίσως το κυριότερο μέσον χειραφέτησης των αγνών παρθένων τέκνων μας είναι η μουσική. Η μουσική, που από αρχαιοτάτων χρόνων, ήτο μια ευλογίαν εις την ψυχήν, μια προσευχήν εις τον δημιουργόν, ένα μέσο εξημέρωσης της εσωτερικής μας βαρβαρότητος, καταπράυνσης των παθών μας, ένας οδηγός στη γαλήνη.

Ο διάολος, αδελφοί μου, έχει πολλά ποδάρια. Ένα από αυτά τα ποδάρια είναι η μουσική. Ο διάολος, γνωρίζοντας ότι οι καλύτεροι πελάτες είναι οι νέοι, άσπιλοι άνθρωποι εμπήκεν εις την μουσικήν. Είναι γνωστό αυτό άλλωστε, εδώ και πολλά χρόνια. Από τους πρώτους δημιουργούς σατανικών ασμάτων ήτο ο Τζέρυ ο Λη ο Λιούς, που κατάφερε να μολύνει τα νέα μυαλά και να τα οδηγήσει εις την ακολασίαν. Έπειτα, πολλοί είδον την δόξαν που χάρισε ο διάολος σε αυτό το κακόμοιρο πνεύμα, και εζήλεψον. Θέλησαν να βάλουν και αυτοί σατανικούς στίχους εις την μουσική των, για να κερδίσουν δόξαν και γυναίκας. Πολλάς γυναίκας (και αι γυναίκας, άντρας). Διότι ο διάολος, αδελφοί, είναι πνεύμα πονηρόν και ύπουλον. Σου τάζει ότι ονειρεύεται ο κάθε πεινασμένος χριστιανός (και μη), αλλά σαν αντάλλαγμα θέλει ένα πράγμα μόνον. Την ψυχήν σου. Είναι μεγάλο το δράμα αδελφοί μου.

Πολλές νέες ψυχές έπεσαν στο δίκτυ του Σατανά, μέσω της κολασμένης μουσικής. Πολλές νέες ψυχές χάθηκαν, ακούραστα, με αυτό τον άδοξο τρόπο. Ενώ χιλιάδες πιστών προσευχόσαντο αδιαλείπτως, αγρυπνώντας, ο διάολος της πήρε τις ψυχές μαζί του. Στα τάρταρα. Ο άχραντος Θεός μας έγραψε αυτές τις ψυχές εις τα παπάρια του. Γιατί αδελφοί μου; Αντιγράφω:

«Ο διάβολος δεν έχει καμία εξουσία πάνω στον άνθρωπο χωρίς την άδεια τού Θεού και τη δική μας Θέληση. Ο Θεός τού επιτρέπει να μας πειράζει, διότι σέβεται τη δική μας ελευθερία, και Θέλει μόνοι μας να διαλέξουμε ή το δρόμο της ζωής και της τηρήσεως των  εντολών τού Θεού ή το δρόμο της βίας και της καταστροφής και της απομάκρυνσης από το Θεό.»

Κλαίω αδερφοί. Και προσεύχομαι για τις ψυχές αυτές, να μετανοήσει ο Θεός και να τις πάρει πίσω στην επουράνια Βασιλεία του. Γιατί δεν μας την παίρνεις την ελευθερία μας, θεέ, αφού βλέπεις ότι είμεθα μαλάκες; Γιατί μας παιδεύεις;

Πολλά είναι τα παραδείγματα των παγίδων που έχει στήσει ο διάολος δεξιά και αριστερά. Αμέτρητα. Πριν 40 χρόνια, όταν ακόμα το διαβολικόν δίκτυον δεν ήτο μεγάλο, οι προσκυνούντες τον Σατανά ήτο λίγοι. Η ψυχή που προανέφερα, προσκαλούσε τας κορασίδας σε σοδομικές ακολασίες με το πρόσταγμα: «Σεικ Ιτ, Μπέιμπι, Σέικ Ιτ Ολ Νάιτ Λονγκ» (μτφ. Εκούνα το, μωρό μου, εκούνα το όλη την νύχταν). Πολλοί ακολούθησον:

Ο Έλβις ο Πρίσλευ, που υπηρέτησε τόσο καλά τον Τρισκατάρταρο, που του χάρισε τον τίτλο: Ο Πρίγκηψ του Ροκ εντ Ρολ!

Οι μπητλς. Αυτά τα σκαθάρια, όπου σε κάθε τραγούδι έσταζαν δηλητήριο στας αθώας ψυχάς των παιδιών μας. Οι μπητλς, των οποίων ο πιο διαδεδομένος δίσκος, ο πιπεράτος, έχει την φωτογραφία του μεγαλύτερου μάγου στην Ιστορία του Ηλιακού Συστήματος! Άκουσον αδελφοί! Εννοείται ασφαλώς πως όταν αι ροκάδες βάζουν λόγια (ή εικόνα) μάγου εις την μουσική των, αυτός είναι μαύρος μάγος. Διότι εις την κοινωνία που ζούμε, την σωστή αγνή χριστιανική κοινωνία, το μαύρο είναι κακό, και το λευκό καλό. Έχετε ακούσει ποτέ στίχους που να περιέχουν λευκή μαγεία εξάλλου; Όχι, και ούτε πρόκειται. Η μαλαχία που μας δέρνει, φοράει μαύρα εδώ και πολλούς αιώνας.

Συνεχίζοντας, προχωράμε σε χειρότερα πράγματα. Τα ποδάρια του διαόλου απλώνονται, αδελφοί, και κυρίως το μουσικό ποδάρι. Απλώνεται και μπαίνει στην ψυχή του δύστυχου ερμαφρόδιτου Μικ Τζάγκερ, μισητού αντιπάλου των καρεκλάδων σκαθαριών, του οποίου αρέσει τόσο πολύ η διαολική ποδαρίλαν, ώστε συνθέτει άσμαν με τίτλο: «Σύμπαθι φορ δε Ντέβιλ» (μτφ. Συμπάθεια προς τον Τριςκατάρταρον). Ο διάολος από τότε του έχει ανταποδώσει πολλά πλούτη, δόξα, γυναίκας, άντρας, και ουσίας. Να Φαν Και Οι Κότες.

Αι προσπάθειαι κάποιων ανταγωνιστών, ευδοκίμησαν μέσω του τραγουδιού «Στέργουέι του Χέβεν», το οποίο αποτελεί έναν ύμνο εις τον Διάολον. Από τότε όμως και έπειτα η μπάντα έγραφε κάτι αδερφίστικα σοφτ ροκ (άκου σοφτ ροκ) ασματάκια τύπου «Ολ Οφ Μάι Λοβ» και ο διάολος ετσαντίστηκε, πήρε σαν πρώτο λάφυρο τον ντράμερ, και εκείνοι το διέλυσον, αφού χεστήκαν πάνω τους.

Οι Ήγκλς, αποτελούν ένα άλλο παράδειγμα προσκυνούντων τον Σαταυνάν®. Αποτελούν μια μπάντα που δεν την γνώριζε κανείς, ούτε η μητέρα των, αλλά έγιναν διασήμως γνωστοί με το «Χοτέλ Καλιφόρνια», το οποίο αποτελεί και αυτό διθύραμβο εις τον Τράγον Τον Εκλεκτόν. Ποια ψυχή εγνώριζο αυτή τη μπάντα, αδελφοί; Ουδεμία, μέχρι να προσκυνήσουν οι άθλιοι τον Τρικερατώψ.

Τελειώνοντας τις 166 μετάνοιες που μου είχαν μείνει για το βράδυ, θα συνεχίσω μπαίνοντας στα σκληρά. Αφού το ύπουλο ποδάρι βγαίνει από το στόμα του Μικ και μπαίνει στο στόμα του Μπόναμ και τον σκοτώνει, συνεχίζει την πορεία του (στο Ηνωμένο Βασίλειο πάλι) και μπαίνει εις τέσσαρες ψυχές. Διότι είναι ποδάρι πολυσυπόστατο, ανάλογως των περιστάσεων. Ταπεινοί οι δούλοι αυτού, Μαύρα Σάββατα το όνομα τους. Αυτοί το παραχέσαν το ζήτημα. Νυχτερίδες για πρωινό, ανάποδοι σταυροί, ουρλιαχτά, πεντάλφες, εξάλφες, οκτάλφες, θυσίες πουλερικών, ναρκωτικά, χριστιανικοί διωγμοί, βιασμοί παρθένων, και ότι ζητάει η ψυχή σου χριστιανέ. Το δηλητήριο που ονομάζεται ροκ μουσική είναι γεγονός, αδιάσειστο, και ήρθε για να μείνει.

Ο Μέγας Άρχων Τρικερατώψ

Ο Μέγας Άρχων Τρικερατώψ

Ο Τριςυπόθετος όμως δεν ικανοποιήθηκε με αυτό. Θέλησε περισσότερο, λογικό, ο διάολος είναι. Έφτιαξε λοιπόν τη μουσική που ονομάζετο «Χέβι μέταλ» (σκληρό μέταλλο). Λέγεται, πως για να γίνει κάποιος μέλος της χέβι μέταλ σκηνής, πρέπει να αποπλανήσει μια παρθένο και να φάει έναν κόκορα ζωντανό (ταυτόχρονα, μη γελιέστε), ώστε να δώσει αντικαταβολή την ψυχή του εις τον διάολον και να εισαχθεί στο κίνημα. Το χέβι μέταλ, αδελφοί μου, μετά τριαντακονταετίας από τη γέννηση του, είναι η μουσική του διαβόλου. Αδιάσειστη απόδειξη αυτού, είναι τα πολλά παρακλάδια που έχει, ως τα ποδάρια του Τριςκατάρταρου. Νταρκ, Μπλου, Γκόθικ, Νιου, Ολντ, Τρας, Ντεθ, και πολλά άλλα, που δεν δύναμαι να γνωρίζω. Όλα, μα όλα αυτά αποτελούν ποδάρια του διαόλου, αφού μιλούν άσχημα για τον Δημιουργό, και υμνούν τον Χαλαστή. Ένα τρανό παράδειγμα αυτού του γεγονότος, αποτελεί η μπάντα με το όνομα «Σλέιερ», της οποίας το μεγαλύτερο Χιτ, που ο διάολος είχε δώσει εκείνω τω καιρώ και είχε μείνει στα τσαρτς 69 εβδομάδες, το «Σάουθ Οφ Χέβεν» (μτφ. Νότια του Παραδείσου). Μνήσθητι μου Κύριε, τι να εννοεί άραγε; Παραθέτω απόσπασμα μιας έρευνας αδελφού:

«Να αναφέρουμε ελάχιστα ονόματα γνωστών συγκροτημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, τα οποία κατευθύνουν έμμεσα τους εφήβους στον αποκρυφισμό. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται και τα ακόλουθα: W.A.S.P., Plasmatics, Motley Crue, Iron Maiden, Poison, Achoc, Eagles, Megadeth, Lynch Mob, Blue Oyster (τους BOC εννοεί), Who κ.ά.

Όλα έχουν ως αρχή τους να χρησιμοποιούν σύμβολα του σατανισμού στις κινήσεις, στα ρούχα των τραγουδιστών και στους δίσκους. Στην «εικονοποιημένη» μουσική και στις βιντεοταινίες που κυκλοφορούν κυριαρχούν αποκρυφιστικές θεωρίες και πρακτικές.
«Οι μεγάλοι παραγωγοί μουσικής rock and roll είναι μέλη μιας σατανικής ‘εκκλησίας… Όταν παράγουν ένα δίσκο η πρέπει να συνθέσουν καινούργια τραγούδια, ζητούν από τους ‘αρχιερείς’ η τις ιέρειες του σατανικού ναού τους να κάνουν χρήση μαγείας, ώστε το έργο τους να έχει μεγάλη επιτυχία». (…) «Όταν οι τελετουργικοί κανόνες λάβουν χώρα και όταν οι δίσκοι έχουν υποστεί μάγια, ένας μεγάλος αριθμών δαιμόνων έχει επιφορτισθεί να εκτελέσει τις διαταγές των μάγων».

Πέρα από αυτούς τους προσκυνημένους, δούλοι του Μέγα Άρχων Του Χαλασμού είναι και οι K.I.S.S. (Kings In Satan’s Service), οι οποίοι ετραγουδούσαν «Αι γουοζ μέιντ φορ λόβινγκ γιου, μπέιμπι, γιου γουέρ μέιντ φορ λόβινγκ μι» (μτφ. Φτιάχτηκα για να σε αγαπώ μωρό μου, και εσύ φτιάχτηκες για να αγαπάς εμένα). Να εξηγήσωμεν που αναφέρεται, Άκουσον αδελφοί μου! Αποκαλεί ο Πανβλάσφημος, ‘μωρό μου’ τον Αρχιτράγο! Με τόση αφοσίωση, ο Τρικερατώψ τους ανταποδίδει φήμη, δόξα, γυναίκας, ουσίας, πλούτη, και κούκλας, για να παίζουν!

Προσέξτε πως βγαίνουν τα κέρατα από το καπέλο, την ουρά που κρατάει στο ΔΕΞΙ του χέρι (έχει σημασία) και τα σύμβολα στο στήθος του παρακείμενου εκ Αριστερών του

Προσέξτε πως βγαίνουν τα κέρατα από το καπέλο, την ουρά που κρατάει στο ΔΕΞΙ του χέρι (έχει σημασία) και τα σύμβολα στο στήθος του παρακείμενου εκ Αριστερών του

Οι AC/DC (ασφαλώς AntiChrist/Death to Christ), ανταγωνισταί των από πάνω, αποτελούν μια ζωντανή μορφή λατρείας εις τον Τριςκατάρταρον! Τραγούδια σαν το «Χελς Μπέλς» (μτφ. Οι καμπάνες της κολάσεως), «Χάιγουέι του Χέλ» (μτφ λεωφόρος προς την Κόλασιν), «Touch Too Much», αποτελούν ύμνους εις όλες τις πτυχές τις ακολασίας. Διαβάζουμε:

She had the face of an angel

Smiling with sin

The body of Venus with arms

Dealing with danger

Stroking my skin

Βλέπουμε πως έρχεται ο διάολος με τη μορφή Αγγέλου και οδηγεί τον κόσμο στην πλάνη, αδελφοί. Αν είναι δυνατόν, να τραγουδάνε αυτά τα τραγούδια τα παιδιά μας. Το χείριστον όμως, είναι ότι θα έρθουν και στην Ιερά Ελλάδα μας! Οι άπιστοι, θα τους φέρουν και στη χώρα μας, ώστε να πλανέψουν και άλλους νέους… Πρέπει να αντισταθούμε αδελφοί. Πρέπει να αποτρέψουμε την ασυδωσία και την αμαρτία από το να εισχωρήσουν στις αγνές ψυχές των παιδιών μας.

Συνεχίζοντας, με τόση εξάπλωση που γνωρίζει ο Δαίμων ο Ένας, θα πρέπει να αναφέρουμε και την προσπάθεια που έκαμε να μπει στη τζαζ ροκ, ψυχεδελική ροκ, κτλ, μέσω του μεγάλου προσκυνητή του Φράνκ Του Ζάπα, γνωστού μουσικού του Σαταυνάν. Ο διάολος, εμπήκε και στη μουσική του Φρανκ, αλλά τσακώθηκε μαζί του, γιατί ο Φρανκ αρνιόταν να γράψει μεγάλο χιτ όπως και οι άλλοι, για να μπει σε πολλές ψυχές, και να ευχαριστηθεί ο Μέγας Αποπλανητής. Υπάρχουν ντοκουμέντα, δίκες, πολλά στοιχεία. Έτσι του έδωσε τον καρκίνο, γιατί δεν τον προώθησε και στην τζαζ τη ροκ, που την ακούν και μεγαλύτεροι άνθρωποι, ενώ τη ροκ την ακούν κυρίως πιτσιρικάδες, ως γνωστόν. Και αν ο πιτσιρικάς δεν ακούσει ροκ, δε θα μπει ο διάολος στην ψυχούλα του, θα μεγαλώσει, και θα τη γλυτώσει μετά, γιατί σαν μεσήλικας δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί μετά με αυτά, και έτσι ο διάολος τη χάνει τη ψυχή. Την παίρνει ο Θεούλης. Που την έχει στα @@ του βέβαια από την αρχή γραμμένη, γιατί είπαμε, έχει δώσει στον πιτσιρικά ελεύθερη βούληση, αλλά όχι μυαλό για να καταλάβει τι ακούει, και έτσι ο πιτσιρικάς θα πέσει στην παγίδα του Μέγα Χαλαστή, και θα χάσει την ψυχή του. Οπότε η μόνη του ελπίδα είναι να τη δώσει εθελοντικά για πλούτη κτλ, αφού έτσι και αλλιώς χαμένη την έχει, σαν άμυαλος πιτσιρικάς που δεν έχει ακούσει το λόγο του Θεού. Όλα αυτά ο Δημιουργός, τα έχει κάνει αδελφοί για να μας εξετάσει. Μη ξεγελιέστε. Να δει την πίστη μας προς αυτόν, και να μας επιβραβεύσει ή να μας τιμωρήσει ανάλογα με την επιλογή που μας έχει δώσει ελεύθερα να κάνουμε. Είναι μεγάλη η σοφία του, βλέπετε.

Τελειώνοντας, διότι έχω ήδη μακρηγορήσει, θα ήθελα να  δώσω μερικές συμβουλές εις τους γονείς ώστε να προφυλάξουν τα παιδιά τους από τη λαίλαπα της Ροκ και Χέβι Μέταλ μουσικής. Λοιπόν, τι πρέπει να κάνουν οι Νέοι και οι Νέες σήμερον, εις τους χαλεπούς αυτούς καιρούς:

–     Εξομολογούμεθα συχνά. Είναι πολύ σημαντικό, τα παιδιά, ακόμα και μετά από έναν γρήγορον αυνανισμόν, να τον εξομολογηθούν στον Πνευματικό τους Πατέρα, κυρίως τα κοριτσάκια, και ο Πατέρας ψυχή έχει.

–     Συμμετέχουμε στη Λατρεία. Κάθε Κυριακή, πηγαίνουμε στην εκκλησία του Κυρίου Μας, αι κορασίδες όμως με φούστα κάτω από το γόνατο, δια να μην σκανδαλίζουν τα αγοράκια, και αντί αυτά να προσεύχονται, αυνανίζονται, και δεν προλαβαίνει ο Πατέρας Πνευματικός τις εξομολογήσεις.

–    Μελετούμε την Αγία Τη Γραφή, γιατί Μόνο μέσα από αυτή θα μάθουμε το Θέλημα του Κυρίου για εμάς. Που δεν είναι να αυνανιζόμαστε, αλλουνού Θέλημα είναι αυτό.

–    Κάνουμε Συχνά και ΣΩΣΤΑ το σημείο τού Σταυρού, πού είναι ισχυρή ασπίδα και όπλο ακαταμάχητο εναντίον των δαιμόνων. Επίσης κρατούμε και τα χέρια μας απασχολημένα έτσι.

–    Φοράμε το Σταυρό στο Στήθος Μας. Κυρίως αι κορασίδαι το καλοκαίρι. Οι Νέοι το καλοκαίρι να πίνουν πολλά νερά. Είναι μεγάλο το μαρτύριο, αδελφοί.

–    Επικοινωνούμε μέσω της προσευχής με τον Χριστό. Προσέξτε, μόνο με το Χριστό. Επίσης, ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατί μόνο ο Ιησούς έχει τη δύναμη να μας απαλλάξει από τα θέλγητρα του Τρικερατώψ. Ούτε η μάνα του, ούτε κανείς άλλος, είναι σημαντικό αυτό.

–    Βάζουμε στα παιδιά μας καλή μουσική να ακούσουν. Δηλαδή: Καζαντζίδη, Ζαγοραίο, Πλούταρχο, Κόκοτα. Τραγούδια της λησμονιάς, του πόνου και του έρωτα, να μάθει το παιδί από μικρό στην παρηγοριά. Αν πάλι το κορίτσι επηρεαστεί από το σχολείο και αρχίσει να ακούει Μπρίτνεϋ Σπήαρς, Μπηγιόνς, Ριχάννα και λοιπά, το αφήνουμε λίγο, δεν πειράζει. Πρέπει να ζήσουν και οι Πνευματικοί.

Άγγελος εξ Ουρανών επιτελούντος Θείο Μουσικό Έργο. Καλή μουσική για τα παιδιά μας

Άγγελος εξ Ουρανών εκτελώντας Θείο Μουσικό Έργο. Καλή μουσική για τα παιδιά μας

Είσαι Νέος; Κυρίως, μην απελπίζεσαι με τις δυσκολίες πού σου παρουσιάζονται. Ζήτησε πρώτα να γίνεις άνθρωπος του θεού και μέλος  της Βασιλείας Του και από εκεί και πέρα ο Χριστός θα σου τα  δώσει όλα, Θα δώσει νόημα, χαρά και ευτυχία στη ζωή σου.

Αμήν Αδελφοί.

(Για όσες ψυχές αγωνιούν και θέλουν περαιτέρω έρευνα επί του τεραστίου αυτού θέματος, ας ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο:

αποτελεί μια αποκαλυπτική έρευνα ενός πεφωτισμένου νέου)


Σχόλια

  1. Έγραψε!! Τί να πρωτοσχολιάσει κανείς;;;

    I was made for loving you baby = αποκαλεί μωρό μου τον Αργιτράγο;;; lol!!

    Να υποθέσω ότι οι Blue Oyster Cult με την πρόσκληση αυτοκτονίας θα πρέπει να είναι το δεξί χέρι του διαβόλου, του μαζεύουν κόσμο αβέρτα…

    Είχα διαβάσει όταν πήγαινα πρώτη Γυμνασίου ένα βιβλίο (μεγάααλλη επιτυχία) που έλεγε ακριβώς αυτές τις βλακείες.. Αν και στους σατανιστές έβαζε και Έλληνες, την Μαρινέλλα πχ (δεν έχω ιδέα γιατί, κάτι έλεγε πως αν γυρίσεις τον δίσκο ανάποδα λέει αυτή κάτι για θυσίες και τέτοια – αν είχες κασέτα δηλαδή την πάτησες, τα καλύτερα έχανες).

    Πωωωω Ζαπα, καιρό έχω να ακούσω, τα σπάει κι αυτός (όπως και όλοι οι άλλοι σατανόδουλοι)

  2. Μεγάλοι σατανιστές οι BOC. Όσον αφορά τη Μαρινέλλα, η αναφορά είναι στο ‘Υστερα’, όπου σε ένα σημείο (στα ανάποδα) λέει: Σατανάς μας ζει.

    Ουτε αυτή το ξέρει!

    Ο Ζάπα ήταν ένας. Αυτός δεν χρειάστηκε ποτέ ανάποδα μυνήματα… τα έχωνε στα ίσια!

  3. Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Έρχονται κι αυτοί οι αντίχριστοι οι AC/DC και πρέπει να ενημερωθούν όσοι αντιμετωπίζουν τον πειρασμό να πάνε.

    @atumrakis: Ένα μουσικό κουίζ: Στο τραγούδι ‘Υστερα’ της Μαρινέλλας, όπου σε ένα σημείο (στα ανάποδα) λέει: «Σατανάς μας ζει», τι λέει κανονικά;

  4. Ο αδελφός που παραθέτεις απόσπασμα μπορεί να αναφέρει και το Blue Oyster Club της μεγάλης των μπάτσων σχολής όπου λικνίζονται τα παλικάρια στους ήχους του «ποτέ δε σε ξεχνώωωωω, ακόμα κι άν χορίσαμεεεε»
    Μήπως αυτοί δεν είναι δούλοι του εξ’αποδω…?!

  5. Jim Adams,

    διάδωσε το. Να μην πάει κανείς στους Αντίχριστους. Θα προσεύχομαι να τους κοπεί το ρεύμα.

    Αν γράψεις ανάποδα το «Κλείσαν ξανά τα σίδερα» (κι όλα τελειώνουν σήμερα, κλπ) έχεις

    «αρεδις ατ αναξ νασιελκ». Στην συγκεκριμένη ταχύτητα, με τον τρόπο που το ερμηνεύει και τα κλαπατσίμπανα από πίσω (ανάποδα θα είναι και αυτά!), διαλέγεις:

    Σατανάς μας ζει
    Σατανάς μαζί
    Σατανάς Ναζί
    Σατανάς μαρ’συ (μαρλένα)
    Σατανάς Μωυσή
    Σατανάς Πισι
    Σατανάς και εσύ

    Είναι ξεκάθαρο ότι ἠταν μια προσπάθεια του διαόλου να μπει και στο λαϊκό. Έχεις καμία αμφιβολία;

    Bro(Mister)Aki

    Αν βρήκες το πρωτότυπο, πιστεύω θα με καταλάβεις αν σου πω πως πήγα να πέσω από την καρέκλα από τα γέλια. Ο τύπος έγραφε και άλλα μαργαριτάρια, αλλά τα διόρθωσα… μάλλον μαλακία έκανα!

    Αυτοί και αν είναι δούλοι του τριςκατάρταρου Bro\\Mister:Aki μου. Αλλά θα γνωρίσουν τη θεία τιμωρία, μην ανησυχείς, οι κολασμένοι. χα.

  6. Όχι καλέ μου aturmakis, δεν είχα την «τύχη».
    Ευτυχώς!!!

  7. Σωστός ο aturmakis!. Έχω μια μικρή αμφιβολία αν πρόκειται για σίδερα ή για σύνορα. Πάντως το «σ» όπου και αρχίζει να μιλά ο εξαποδώ, είναι σίγουρο!
    Πάντως, πέρα από την πλάκα παιδιά, η κατάσταση ακόμη δεν εμπνέει και πολλή αισιοδοξία. Να σας πω μόνο ότι συνάδελφος, στο ίδιο γραφείο, με ρωτούσε αν οι Opeth είναι αντίχριστοι ώστε να αποφασίσει αν θα άκουγε ή όχι(!!!) ένα τραγούδι που της είχαν δώσει. Να γελάς ή να κλαις;

  8. Αδελφέ Jim Adams,

    η κοπέλλα έπραξε ορθά. Αλλά εδώ παρατηρούμε πως οι Opeth δεν είναι προσκυνηταί του Τριςκατάρταρου. (Παρεπιπτόντως, ο τύπος στο Link τα σπάει. Λίμπα!)

    Μάλλον για να γελάς είναι, πιστεύω. Αφού το σκέφτεται να τους ακούσει, σημαίνει πως με ένα σωστό διάλογο μπορεί να καταλάβει τι γίνεται! Άντε, κάνε μια κακή πράξη!

  9. Ρε φίλε πρώτον, μιλάς για ένα ζώο που το χαρακτηρίζεις ως τον σατανά, ξέρεις εσύ δηλαδή πώς είναι ο σατανάς?? Δεύτερον η χέβι μέταλ μουσική δεν δηλητηριάζει τις ψυχές των παιδιών, αλλά πολύ περισσότερο η συμπεριφορά του περιβάλλοντος στο οποίο ζούν, ιδίως όταν είναι άσχημα! Τέλος φίλτατε στη ζωή δεν μετράει τι τι ακούει ο καθείς, αλλά οι πράξεις!!! Άλλη φορά λοιπόν να μην αναφέρεσαι σε θέματα που δεν γνωρίζεις βαθύτερα!!!!

  10. Τι λες ρε Μαλακα?

  11. τελικα αξιζει κανεις να περνει ναρκωτικα…αμα ειναι στην κατασταση σου ειδικα…

  12. το θυμάμαι κι εγώ εκείνο το βιβλίο..μουσική ροκ λεγότανε κι έλεγε κάτι τέτοια μέσα..μιλάμε για πολύ γέλιο..πάντως έχει σε ένα δίκιο..όλοι μας όταν ήμασταν 17 κι ακούγαμε μεταλ είχαμε βιάσει μια παρθένα τρώγωντας ένα κόκορα ζωντανό..απλά πράγματα καθημερινά.ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???? ΣΙΚ ΠΙΠΟΛ…

  13. @Pumpkin

    Φίλε ξέρω πως είναι. Μου έχει εμφανιστεί σε όραμα και μου υπαγόρευσε το σχέδιο του, το οποίο σου περιέγραψα.

    @ Revenge, blah blah
    Θες απάντηση τώρα;

    @satanas
    Αυτό δεν το περίμενα από εσένα, satana.
    Για την ιστορία πάντως, ο Ιησούς είναι το πιο αποτελεσματικό ναρκωτικό.

    @luv90
    Άστα φίλε. Πολύ γέλιο. Πολύ 🙂

  14. ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ VENOM ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ?? ΕΓΚΑΘΕΤΕ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ !! ΟΥΟΥΟΥΟΥ !!!

  15. Trava kane tsouli8ra opoios malakas/agamith to grapse!

  16. ti malakies einai autes re su
    kai ama to pane etsi re paides o satanas aggelos den einai o opoios ekdioxtike kai kala? MALAKIES

  17. Την παλεύεις ρε φίλε; Πας καλά; Δηλαδή η Metal σε πείραξε όχι που πλέον όλα τα αγόρια έχουν απ’τα 10 τους κινητό και τα κορίτσια παν και παίρνουν πίπες ενώ ακόμα δεν έχουν βγει απ’το αυγό τους. Και εγώ εδώ και 7 χρόνια είμαι μέγας fan της Metal μουσικής και είμαι κανονικά μέσα στον χώρο, αυτό όμως δεν με εμποδίζει να πιστεύω στον Θεό. Αντίθετα και εξομολογούμαι και πάω εκκλησία και διαβάζω και την Καινή Διαθήκη. Και ίσα-ίσα που έχω κάνει πολλά περισσότερα πράγματα απ’ότι θα έκανε ένα μαλακισμένο που ακούει χατζι-gay και μαλακίες. Τον διάολο δεν μπορεί κανείς μα ΚΑΝΕΙΣ να τον δει με την πραγματική του μορφή, ο τράγος απλά είναι μια από τις μορφές του που εμφανίζεται σε εμάς, οπότε πως γίνεται εσύ να τον έχεις δει; Έλεος δηλαδή. Και μην μιλάς για σύγκριση καλού και κακού γιατί το τι είναι καλύτερο και τι χειρότερο για τον καθένα μας μόνο ο ίδιος ο Θεός το ξέρει, ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε κανείς μας.

  18. Poio ili8io post den exw diavasei POTE..
    kai to lew entelws sovara..

    H mousiki einai mousiki.. ekdhlwsh skepsewn, idewn, sinais8hmatwn kai polla akoma alla se kamia periptwsi den kanei tis parapanw paparies pou diavasa..

    Sinxaritiria pou sou pire 10 wres na vreis 10000 posts me asinartisies kai na tis valeis oles mazi se 1 post.
    Simvoulh.. vres kana hobby giati h polh malakia s’exei katastrepsei …

  19. Μα καλά διαβάζετε έστω και επιγραμματικά το όλο άρθρο??
    Ο τύπος είναι άθεος, ξέρω γω αντιχριστιανός και τα χώνει στην προπαγάνδα των Χριστιανών για το metal και το rock…
    Δεν έβαλε όμως στην συζήτηση το χριστιανικό metal/rock/hardcore, αλλά προτίμησε να αναπαραγάγει τα εντελώς πεπαιλαιωμένα κλισέ για την σχέση Χριστιανών με την σκληρή μουσική…Καλά φίλε, μας τα έχουν πει και άλλοι..
    Ακου αυτό και καλά Χριστούγεννα!!

  20. Σε ευχαριστώ για το απίστευτα ψυχαγωγική ανάρτηση σου!

    Συνέχισε γερά!

  21. η μαλακια παει συνεφο, καμια καλογρια θα το εγραψε αυτο και θα ηταν μεθυσμενη η κανενας ιερεας, τι μαλακιες λεει ειδεικα για τυος AC/DC που ολοι ξερουμε πως πηραν το ονομα τους απο την ΔΕΗ, δεν μπορω να διαβασω αλλο συγχιστηκα

  22. Πόσο εύκολο είναι,με ένα κείμενο,να χρησιμοποιήσουμε την όποια δικαιολογία, ώστε να καλύψουμε την παταγώδη αποτυχία μας στο να φέρουμε στην κοινωνία παιδιά, που είναι αρκετά ώριμα , που ξέρουν να χειριστούν τις όποιες δοκιμασίες/εμπειρίες που παρουσιάζονται στην πορεία της ζωής τους,και που μπορούν ώριμα να πουν το ναι η το όχι.
    Πολλοί μεγαλώσαμε,και με τα παιδιά μας,ακούγοντας ροκ μουσική- δεν μας φύτρωσαν κέρατα πάντως!!! Αφήστε τις μεσαιωνικές πρακτικές και σκέψεις,και προχωρήστε μπροστά.Τα ιδανικά και οι αξίες που είναι βαθιά και σωστά ριζωμένες ,δεν επηρεάζονται από τα ντεσιμπέλ του όποιου ροκ τραγουδιού.

  23. Αχαχαχαχαχαχαχα! Άψογος! Χτυπιόμουν κάτω από τα γέλια φίλε! Έγραψες! Κυριολεκτικά και μεταφορικά! Βέβαια, ρίχνοντας μια ματιά στα σχόλια, ΤΡΟΜΑΞΑ με το πόσοι πολλοί δεν έπιασαν το χιούμορ και το πήραν στα σοβαρά και ήθελαν κιόλας να το συζητήσουν… δηλαδή, συγνώμη κιόλας, αλλά αυτοί ψηφίζουν;

  24. wow Dude…. ξέρεις κ ο Wagner είχε (υποτίθεται) έμπνευση, ξέρεις από που… όμως δεν έκανε 777 παιδιά όπως ο Καθολικός J.S. Bach….
    Επίσης, άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με σκληρή μουσική, δες τι κάνουν καμιά φορά….
    http://www.axortagos.gr/sinelifthi-iereas-paidofilia-agiou-katigoria.html
    http://www.inews.gr/164/ellada-iereas-katigoreitai-gia-paidikipornografia.htm
    http://www.inews.gr/96/iereas-katigoreitai-gia-apopeira-anthropoktonias.htm
    http://www.blog.gr/article.php?id=54744&category_id=39
    αυτά τα ολίγα, εν Χριστώ αδελφέ….

  25. dhladh to na akoume ellhnikes malakeies einai kalutero ets?????to mono pou exoun kataferei einai n milane mono g xwrismous/agapes/erwtes/ta3idia/sex k diafores tetoies paparies….esu dld p les ot autes einai mousikes tou diaolou k proseuxese g olous emas n «mas swsei o xristos apo auton ton dromo» einai poio swsto ets?vre dn pate na kanewte kana kruo ntouz na sunel8ete lew ‘gw???????k poios s leei esena kata arxhn ot 8eos uparxei?????hr8e ston upno s k sto eipe?egine kana 8auma?ti egine?h mhpws zouses KAI tote k to 8umase mexri shmera?????ante na mhn pw tpt….ko4te tis malakeies sas!!!!!!!!!!!!

  26. φίλε μου μάλλον δέν έχεις ιδέα από μουσική……πρέπει να ξεχωρίσεις τα σατανικά τραγούδια κατά καλλιτέχνη και όχι κατά κατηγορία….τα ποιοτικά ροκ-μεταλ είναι αυτά…. http://www.youtube.com/watch?v=IMmMs7F_BTU http://www.youtube.com/watch?v=lFYK3rQc8Tk&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=8VgLKXD-BoY http://www.youtube.com/watch?v=9-4Gm6VG4O0 http://www.youtube.com/watch?v=Ix_mG-ETPFo που μιλάνε για την αγάπη την πραγματικότητα τον κόσμο που είμαστε όπως και εξιστορούν μύθους και άλλα πράγματα από διάφορους πολιτισμούς…..αυτά τα σχήματα που αναφέρεις είναι η έμπνευση για πολλά σχήματα απο μουσικής άποψης και μιλάνε για τον διαχωρισμό του καλού με το κακό όπως επισημαίνουν το άσχημο με το όμορφο αυτό πρέπει να το δούν τα παιδιά μας και όχι την ουτοπία και το ψέμα που πουλάνε οι έμποροι του πενταγράμμου….αίσχος!!!!αυτά τα ακούς στα κλαμπ και στις καφετέριες….
    Υπάρχουν και σατανιστικά τραγούδια αλλά δυστηχώς από μ@λ@κες άσχετους που παίρνουν μία κιθάρα ντραμς μπάσο παίζουν σαν παιδάκια και ουρλιαζουν…..είναι οι παρακάτω…..http://www.youtube.com/watch?v=iTEi_PlFEWU http://www.youtube.com/watch?v=WGVuQhDAhRw&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=73Za2PVVDcI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=0RFy1_GSjKQ&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=XOibIxl3dLo&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=G3Z3mo7uGcY&feature=related θές και άλλα….? έχω ακούσει και τελετουργικά….άστο γιατί θα φρικάρεις….

  27. καλα ρε την παλευετε καστανο χΔ? Ποο χΔ Τοση μαλακια μετα απο τα σχολικα βιβλια δεν εχω διαβάσει χΔ

  28. http://www.athriskos.gr/modules/news/article.php?storyid=47
    ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ ΚΙ ΑΓΑΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
    -ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΤΑΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥΣ.
    »ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΞΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.»

  29. Να’σαι καλά, μας έφτιαξες τη μέρα!!

  30. Σίγουρα είναι χιουμοριστικό, είναι αδύνατον να τα πιστεύει καποιος αυτα.

  31. Τί λέει ο τύπος ρε..? Καλά ρε φίλε τί είσαι..?αγ***τος ή καλόγρια μεθυσμένη..? -.-
    απο πότε η μέταλ είναι όλα αυτά .. ?
    Να ξεκινήσουμε να ακούμε όλες τις ελληνικες μαλακιες με στιχους χωρις νοημα…?!
    Έχεις δίκιο μπράβο σου ζωάδι!

  32. Sugxarhthria…Meta to meshmeriano faghto,htan polu euergetiko gia th xwnwpsh na diavazw autestis asunarthsies.Kainourio sukwti,pragmatika.Kai,plhroforiaka,exw kanei tria xronia vuzantinh mouskh,kai mou arese para polu san hxos,akougontas fanatika metal kai rock,olwn twn eidwn.Mhhhhpws..parasur8hka ws aka8arth psuxh apo ton Lucifer??Mpas kai ftaiei to dihmero twn Iced Earth???:P:PMhpws 8es na sou eksomologh8oume kiolas,epeidh den exeis kati kalutero na kns???xDSumvoulh:Mhn pineis polla ksudia sta mpouzoukia,einai no8eumena.An kai den exw tipota enatnia sth laikh koultura.O ka8enas ta gousta tou.^^

  33. Δεν ξέρω για εσάς,εγω πάντως ακούω Simon & Garfunkel και σοδομίζω γάτες!

  34. Ime 21 xronwn akouw metal kai agapimeno m fagito ine paidakia sta karvouna. leme Oxi sta sklira narkwtika. plathoun profites.

  35. Προς τον συγγραφεα. Φιλε μου εχς μεγαλα σχεδια για σενα. Με τα φιλαρακια μου που κανουμε τις τελετες εχουμε σκοπο να σε συμπεριλαβουμε. Χθες που βιαζα μια παρθενα στο ονομα του μεγαλου σατανα μου ηρθε η επιφωτιση. Αυριο θα ειμαστε εξω απ το σπιτι σ εγω και 3 φιλαρακια. Ελα με το καλο αλλιως θα μπουμε μεσα και θα ερθεις με το ζορι χωρις ποδια. Ο Ιησουσ σε λησμονισε φιλε. Θα πεθανεις στα χερια μας και θα βουλιαξεις αιωνιως στις αγγαλες της κολλασεως. Hail satan.

  36. Καμία αναφορά στον Robert Johnson?? Ο οποίος έτσι απροκάλυπτα μας λέει για τη συμφωνία στου στα Σταυροδρόμια? Γιατί πού νομίζετε ότι οφείλεται η τεράστια επιτυχία του εκείνη την εποχή (και μεταγενέστερα μέσα από διασκευές)?? Στο μεγάλο του ταλέντο? Χαχαχα! Ο Jerry δεν ήταν τίποτα μπροστά του!

    Anyway.. Απορία: Αφού ο Θεός έχει γραμμένες τις ψυχές μας «εις τα παπάρια του», γιατί να μην τις πάρει ο φίλος μας Τρισκατάρατος να μην πάνε και χαμένες??

    Ααα και έτσι πληροφοριακά: η Rihanna, Beyonce και λοιπές, είναι κι αυτές στις υπηρεσίες του Σατανά.. Γιατί νομίζετε ότι εμφανίζονται γυμνές στα live και στα video clip τους? Θέλουν κι αυτές να σύρουν σε ακολασίες και στον μεγαλύτερο εχθρό του Θεού (τον αυνανισμό δηλαδή) τις αγνές ψυχές των εφήβων αγοριών μας.. Ωρέ πού πάμε ωρέ!?

  37. Εισαι απλα ενα ανιδεον τεκνο που δεν ξερεις καν απο φυσικη (Ac/dc = ανοιχτό κύκλωμα/κλειστό κύκλωμα ρεύματος) και αν πιστεύεις οτι κάποιος θα ήταν τόσο καμένος ωστέ να σκεφτεί μια ολόκληρη ιστορία με αρχικά γράμματα είσαι βλάκας. οι σατανιστές δεν έχουν τίποτα να κρύψουν και να φοβηθούν, τα συγκροτήματα που μιλούν για σατανά το κάνουν ευθέως, και δεν δέχονται και τσαμπουκά, είσαι ένας ανόητος γιατί σπέρνεις προπαγάνδα, και το μόνο που κάνεις είναι να «προσεύχεσαι». Είμαι σίγουρος πως οι προσευχές σου θα αλλάξουν τον κόσμο, και όχι οι πράξεις μας

  38. a re kathistimene …

    «Βάζουμε στα παιδιά μας καλή μουσική να ακούσουν. Δηλαδή: Καζαντζίδη, Ζαγοραίο, Πλούταρχο, Κόκοτα. Τραγούδια της λησμονιάς, του πόνου και του έρωτα, να μάθει το παιδί από μικρό στην παρηγοριά.» nai . tin parigoria kai to ksyrafi .

    gia alli mia fora , A RE KATHISTERIMENE … !

  39. Troll Alerts just went critical. Keep up the good troll.

  40. Με αυτά που γράφεις για τον πλούταρχο σε έχω ερωτευθεί που λέει και ο ρουβάς… Πες μου το κινητό σου ….Αλλά μάλλον δεν έχεις είναι του τρισκατάρατου και αυτό !!!!

  41. o tupos grafei se ka8areuousa.. 8elete k allo?

  42. Eimai Agnostikistis! kai san Fun tis Metal eipa na sas pw tin istoria pws exei pragmatika!
    O theoulis sas loipon! otan eide oti h BLACK METAL einai afieromeni sto satanismo, eipe na dimiourgisi tin WHITE METAL! Prwto sigkrotima? Oi : Stryper! Me ena apo ta kommatia tous – IN GOD WE TRUST!

    Kai edw t link (http://www.youtube.com/watch?v=Bg-1Skv6b5I)
    BB, QQ SAS!!!!

  43. ai sto diaolo re glyfomouni

  44. Ο Χριστιανισμός Πρέπει Να Καταστραφεί

    gamotoxristo.blogspot.com

  45. AC/DC = εναλλασσόμενο / συνεχές ρευμα. ελεοςς ο τυπαας !

  46. Τα παιδιά σου τα δηλητηριάζετε εσείς με την ανεπρόκοπη νοοτροπία σας!!! Δεν έχετε γνωρίσει κανένα χρώμα, καμία γεύση, κανένα όνειρο και θέλετε τα παιδιά σας να σας ακολουθούν σαν πιστά σκυλιά σε μια νεκρή και ψεύτικη καθημερινότητα!!!Ζήστε γιατί έχετε μόνο μια ευκαιρία!!! \\m//

  47. Kai epeisis san hlektronikos AC/DC simeni «Alternative current/Directive Current = Enalassomeno reuma/Sinexes Reuma!

    Ante geia twra! ANTE GEIA!

  48. Diladh apo to black album kai meta oi metallica eginan fanatikoi or8odoksoi xristianoi????

  49. πρωτον ηλιθιε μν ξαναπιασεισ τουσ black sabbath στο στομα σου γτ ο οζζυ εδοσε στουσ υπολοιπουσ τησ μπαντασ σταυρουσ για να φορανε μετα που οταν ενασ ψυχακιασ πηγε να θυσιασει τον τονι ιομι στον σατανα…2ον το ac dc ειναι τυποσ τησ φυσικησ που σημαινει αυξανομενο συνεχομενο ηλεκτρικο ρευμα …… και 3ον αμα ειναι ποιοτικη μουσικη αυτη που αναφερεισ παρακατω και δεν ειναι η μεταλ και η ροκ τραβα αυτοκτονα ορνιο!!!!

  50. Kai epeidi einai (Black album) simenh oti einai satanistes?
    Eisai kai esu enas trelos xristianos pou pisteuh se fantastikous filous ama to pisteuhs auto! Den aksizi na asxolithw!

  51. χαχαχαχαχαχα
    απο τα πιο γελοια πραγματα που εχω διαβασει
    εχασα 5 λεπτα απο τη ζωη μου για να διαβασω αυτη τη μαλακια και αλλα ποσα για να διαβασω εναν αλλο μαλακα που λεει οτι ο θεος του υπαγορεψε το σχεδιο του στον υπνο του!
    φιλε μου η μανα σου ηταν
    σου υπαγορευε τι θελει ΑΥΤΗ να κανεις στη ζωη ΣΟΥ οπως και ολοι οι αλλοι ασχετοι γυρω σου
    και μαντεψε!
    θα κανεις ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που σου ειπαν να κανεις, δεν θα εισαι ποτε ευτιχισμενος και θα κανεις το ιδιο και στα παιδια σου
    πις

  52. Κι εγώ σ’ αγαπώ, γαμώ το Χριστό μου
    Κι εγώ σ’ αγαπώ γαμώ το Χριστό

    ARE PANOUSI!!! PES TA!

  53. Δε γαμιέσαι κεσύ και ο Θεός σου; Άντε μαλάκα…

  54. Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κουκλε εσυ που γραφεις αυτη τη μαλακια!!!!Καλο θα ηταν να κοψεις την πολλη την μαλακια γιατι και η μαλακια ειναι σαν το χαπι….και εσυ θα πας απο υπερβολικη δοση!!!!!Α και βαλε και ακου ρε μαλακα το Love Gun των ΚΙSS μπας και φτιαξεις λιγο εγκεφαλο!!!!!Τουλαχιστον μας εφτιαξες την μερα…καιρο ειχα να ακουσω τετοιες πιπες!!!!!!δεν αντεχω αλλο παω να ακουσω Slayer και την Βιβλο μαζι!!!!Χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ τι εγραψε ο παπαρας!!!

  55. ποπο αν ειναι δυνατον, αν καποιο ειδος μουσικης εχει ρυθμο και μπορει να χαρακτηριστει ΤΕΧΝΗ τοτε αυτο ειναι η μεταλ και ροκ! ως που θα φτασει αυτη η προπαγανδα πια? επειδη ο καλος «κυριουλης» που εγραψε το αρθρο αυτο ακουει οτιδηποτε ασχετο ή δεν ξερω τι αλλο συμβαινει δεν μπορει να βγαινει και να γραφει τετοιες αρλουμπες! ΝΤΡΟΠΗ!!! και στο κατω κατω οι «νεοι» οπως λες αγαπητε φιλε εχουν την δυνατοτητα και την κριτικη σκεψη να ακουσουν οτι τους ΑΡΕΣΕΙ και οτι ΑΥΤΟΙ κρινουν σωστο!!! http://www.youtube.com/watch?v=ievo57py2LI δικο σου, ενα δωρακι για τα Χριστουγεννα

  56. ρε προβληματικε ανθρωπε κατι περνεις δεν μπορουμε να το εξηγησουμε αλλιως:η παρανοια σου δεν εχει ορια.δηλαδη για ολα αυτα που συμβενουν γυρω μας,ειναι υπευθυνη η μεταλ μουσικη?θεωρεις δηλαδη οτι για οσα γινοντε απο πισω κρυβεται κατι?και σχετικα με τους εισιντισι δεν εχω ακουσει χειροτερη μαλακια.μηπως να διαβαζες λιγη φυσικη και να καταλαβαινες πως μιλαει για τον ηλεκτρισμο???ΑΣΧΕΤΕ.ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΝΑ ΣΩΖΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.ετσι διαδιδεις την θρησκεια?δεν θα επρεπε να λεγοσουν χριστιανος.κοιτα πρωτα να διορθωσεις τον εαυτο σου ,παλιο καθυστερι,και μετα κοιτα να μιλησεις για την μουσικη.ανθρωπακο…

  57. ντροπη. μονο αυτο εχω να πω. Μπορει εσυ κοπελα μου να εισαι αδεια απο καθε αξια αλλα να χλευαζεις αυτα που καποιοι αλλοι πιστευουν ειναι επιοικως απαραδεκτο. Συνεχιστε να αναρωτιεστε πως εχουμε φτασει μεχρι εδω λοιπον.

  58. ti malakies einai aftes bre malakes tis koinwnias mou gamw den boro na pistepso oti iparxoun akoma antropoi pou lene teties malakies gamw tin koinwnia mou mesa!!!!!!!!!!!!!

  59. ante mounia piso stis spilies

  60. Πορε φιλε!Μολις εκατσα στο Facebook ειδα καποιον να εχει αναρτηση αυτο το αρθρο!Ειπα και εγω λοιπον να το διαβασω!Μπορω να πω οτι ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχω διαβασει!Ειμαι 15 χρονων και μπορω να πω χωρις να φανω εγωιστης οτι ειμαι αρκετα ωριμος για να ακουω οτι μουσικη γουσταρω και με εκφραζει!Ακουω ροκ,μεταλ απο τα 8 μ και μπορω να πω οτι δν υπαρχει καλυτερη μουσικη!Επισης να επισημανω οτι ειμαι χριστιανος και πιστευω!Ομως ρε παπαρα με τις μαλακιες που λες και την μαλακια που τραβας θα με κανεις να καλεσω εγω τον αρχιτραγο να ερθει να σε βιαζει!Μαλακα ε μαλακα!

  61. TROLL ALERTS JUST WENT CRITICAL! WARNING! WARNING!!!!!!

  62. εγω παντος αυτο που εχω να παω ειναι εισαι ενας ΜΑΛΑΚΑΣ που οσο την εχεις δει χριστιανος , «εκπροσωπος του θεου» αλλες τοσες μαλακιες βαρας καθε μερα….αντε ζωο…και ειναι η σωστη μουσικη που πρεπει να ακουει κανεις?….το λιβανιστιρια?…δεν μας χεζεις…νομιζουν οτι stairway to heaven εχει σατανικο μηνυμα ΟΥΣΤ! ενα χειγωγιμενο ζωο εισαι απλα….εχεις κανει το πουλι σου (αν εχεις κιολας) φραπε απο το πολυ κουνημα!!

    Ροκερ πεστα αγορι μου!(ειμαστε και συνομηλικοι)

  63. να σαι καλα!μας εκανες και ξεκαρδιστηκαμε!ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΙΟΣ ΜΑ ΤΟΝ COBAIN!IN DA FUCKIN TRAINS ΩΡΕ!

  64. Αγαπητε Παπάρα! Συγχαρητήρια! Έχεις πετύχει κάτι που άλλοι δυσκολεύονται ΠΑΡΑ πολύ να κάνουν.Παίρνεις τον τίτλο Του Ηλίθου.(με κεφαλαίο και το εννοώ) Το πιστεύω οτι είχες φάει τρελό βιασμό στην παιδική σου ηλικία! Ή οι γονείς σου σε χτυπούσαν ή οι καθηγητές σου σε βίαζαν ή σε απήγαγαν εξωγήινοι.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κόψεις τα αρχίδια σου , να τα φας και να πεθάνεις απο πνιγμό. Τέτοιες μαλακίες μόνο εσύ μπορείς να γράψεις! Και λυπάμε τα 2 λεπτά που κάθομαι και σου γράφω γιατί 1ον είσαι πιο χαζός από τις πέτρες 2ον μπορεί να μην το διαβάσεις ποτέ γιατί θα είσαι σε σαιτ πορνογραφικού περιεχομένου (γιουπορν,ρενττιουμπ κλπ.) βλέπεις τα γράφω και με τον τρόπο σου.Άντε ψόφα. 🙂

  65. Ηλιθιε καθισερημενε να σε πιασει ο σατανας και να να σε κανει κομματια για τις μαλακιες που γραφεις γαμω τον θεο σου χαχαχαχ HAIL SATAN 666 \m/ HAHAHAHA

  66. Φιλε «συγγραφέας» περαστικά .. και θα σου έλεγα να προσπαθήσεις κάποιο κέντρο αποτοξίνωσης γιατί ότι και να πέρνεις φαίνεται ότι δεν το σηκώνεις. Κρίμα που έκαψες τα εγκεφαλικά σου κύταρα…

  67. RTMS

  68. Συμφωνω με τον Αύγουστος Λούμπεκρας! αχαχαχαχα συγχαρητηρια σε αυτον που το εγραψε! ελιωσα, μου φτιαξες την μερα φιλε! παιδια ειναι προφανες οτι κανει πλακα και κοροιδευει ολους τους μανιακους χριστιανους με τα ηλιθια πιστευω τους γυρω απο την ροκ! αχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα ελεησον.

  69. Ρε ηλίθιοι, δεν καταλαβαίνετε ότι κάνει χιούμορ ο άνθρωπος!? Για όνομα! xD

  70. ποσο καθυστερημενοι ειστε οσοι δεν καταλαβατε οτι το κειμενο ειναι ειρωνικο?

  71. mpravo fille…m ftiaxes to kefi me to arthro…gia osous den katalavan pws einai eirwniko perastika…erxonte xristougenna k tha sas evlogisei o kalos theoulis k tha sas dwsei ligo mualo..lew twra egw re paidi mou…axaxaxax!!!!!!!!apla eisai foverosssss….

  72. Δηλαδή το ροκ και το μέταλ δηλητηριάζει ψυχές? Μας δουλεύεις ρε φίλε? Εγώ γουστάρω να ακούω μπλακ και ντεθ μέταλ τύπου rotting christ, thou art lord, acherontas και δεν συμμαζεύεται. Όμως ξέρω από ιστορία και σου λέω πως ο χριστιανισμός δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια αίρεση(ναι, ΑΙΡΕΣΗ! τίποτα παραπάνω) της ιουδαϊκής θρησκείας, η οποία αίρεση, ήρθε, δηλητηρίασε τους Έλληνες, γκρέμισε ναούς, μαντεία και ιστορικά μνημεία και έχτισε εκκλησίες από πάνω τους. Και είναι η θρησκεία που σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους στην ιστορία της (άλωση της Πόλης απο σταυροφόρους, μαρκάρισμα και θάνατος επιστημόνων, καταδίκη οποιασδήποτε άλλης γνώμης και πολλά άλλα. Κατα τα άλλα το χέβυ μέταλ δηλητηριάζει ψυχές? Α παράτα μας μωρή ταλιμπάν!!!!

  73. Trolololol! τα σχόλια είναι σκέτη ποίηση! Ακούω Cannibal Corpse από τα 6 μου και είμαι ο πιο αγνός άνθρωπος που ξέρω!

    Και προς τον συγγραφέα: Τι πίνεις και δεν μας δίνεις, καρδιά μου?

  74. Κάνε λίγη ακόμα μαστούρα, ρε μεγάλε, μπορείς!

  75. Έλα πες την αλήθεια, για πλάκα τα γράφεις ε;

  76. και νομιζα πως υπαρχουν και χειροτερα…η κατασταση σας εχει ξεφυγει απο τα κλινικα πλαισια

  77. Ξέρεις τί θυσίες εχω κάνει εγώ για να γίνω μέλος της χέβι μέταλ;; Άντε τώρα…

  78. re xekollate…to paidi doulevei olous tous malakes pou lene malakies gia tin rok ktl…k i giagia mou ayta leei otan akouei na akouw cannibal corpse to prwi k to vradu…axaxaxaxax…eleos!!!!!krazei o anthrwpos….xupnateeee

  79. Άλλο ένα άρθρο από έναν άσχετο και ανεύθυνο κύριο.
    Μακάρι οι νέοι να άκουγαν και να ακούνε Rock, Hard Rock, Heavy Metal, είναι μουσικές που αφυπνίζουν, είναι μουσικές που σε φέρνουν πιο κοντά στο είναι σου, είναι μουσικές που βοηθάνε να διαμορφώσεις προσωπικότητα.

    Βέβαια η κοινωνία σας κύριε που έγραψες αυτό το άρθρο έχει φροντίσει στην πορεία της ζωής τους να παραμορφώνει τους νέους και να τους καθοδηγεί σε συγκεκριμένα μαντριά.

    Δεν δικαιούσαι να κρίνεις την Heavy Metal ως μουσική επειδή απλά δε σου αρέσει και δεν σκοπεύεις να ασχοληθείς ούτω σι άλλος.
    Αυτά που βλέπεις στα εξώφυλλα, οι στίχοι που σε σκανδαλίζουν, τα ονόματα των συγκροτημάτων, έχουν μια ιστορία και κάποιο λόγο που καθιερώθηκαν.

    Ξεκινάω από την Αμερικάνικη πουριτανική νοοτροπία μετά woodstock που είχε επιβάλει το American Dream, περιορίζοντας τους εφήβους και γενικότερα την νεολαία. Είχαν φροντίσει βέβαια να δημιουργήσουν και να φοβίσουν τους γονείς με την εξάπλωση των ναρκωτικών μέσω της rock μουσικής, κάποιοι νέοι την πάτησαν, αλλά πολλοί περισσότεροι έγιναν πειραματόζωα και κιμάς στο Βιετνάμ, από τύπους σαν και εσένα που έκραζαν το ροκ και ενδιαφέρονταν για το καλό της Αμερικάνικης νεολαίας.

    Σε αυτό το πλαίσιο δημιουργήθηκε το Hard Rock μια αντίδραση απέναντι σε αυτόν τον πουριτανισμό και θέλοντας η νεολαία να περιχαρακώσει έναν δικό τους κόσμο που μέσα σε αυτόν ήθελε να γλεντήσει, να κάνει τις τρέλες της, να πιει μια μπύρα παραπάνω, να παρανομήσει.

    Αντίστοιχο πλαίσιο αντίδρασης ήταν και εκείνο στην Αγγλία, σε μία άλλη πουριτανή κοινωνία.

    Σε αντίθεση βέβαια με την δική μας νεολαία, που άκουγε Θεοδωράκη και νέο ρεύμα αποχαυνωμένη, γλεντώντας μίζερα την στέρηση της από την εποχή της χούντας από τα αρρένων – θηλέων σχολεία κτλ…

    Το Heavy Metal γράφετε στο πεντάγραμμο έχει τεχνική που δε φαντάζεσαι, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Κλασσική Μουσική του 21ου αιώνα.

    Πάντως προσωπικά δεν είδα ποτέ κανέναν ροκά ή Heavy Metala να λειτουργήσει σε βάρος των συνανθρώπων του, αντίθετα οι καθώς πρέπει κύριοι που ακούνε πλούταρχο, παλαιότερα άκουγαν Θεοδωράκη και Χατζιδάκι, είναι εκείνοι που ρουφάνε το αίμα του Ελληνικού λαού ακόμα και το δικό σου.

    Δεν κινδυνεύει κανένας από τους ροκάδες, και κόψτε τις αηδίες, γιατί πρέπει να σου θυμίσω μάλλον ότι η θρησκεία σου έχει κάνει Άγιο τον Κωνσταντίνο, ο οποίος σκότωσε τον γιο του, το μισό του σόι, και την γυναίκα του…

    Αν αυτός με τις πράξεις τους έγινε άγιος, εμείς που ακούμε αυτή την μουσική είμαστε οι αμαρτωλοί?

  80. Βρε παλιομαλακα το AC/DC ειναι το εναλασομενο υψηλης τασης ηλεκτρικο ρευμα οπου οι αδερφοι Young εμπνευστικαν απο την ραπτομηχανη της αδερφης τους οσο για ολα τα αλλα ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ στοκε ντουβαρι μια χαρα ειναι και καμια μουσικη δεν σε οδηγει στο κακο ξερω ροκαδες που ειναι και γαμω τα παιδια και κατι αλλους μηξοπαρθενους (αγαμητους) σαν και σενα που ακουνε τις καθως πρεπει μουσικες να ειναι κολοπαιδα οποτε ΣΚΑΣΜΟΣ!!!!!! (αν παλι ολα αυτα ειναι κομικα (που το ελιπζω) ειστε θεοι και συνεχιστ ετσι)

  81. Ου ρε *μπιπ* που θα μου *μπιπ*, παλιό*μπιπ* *μπιπ* *μπιπ* *μπιπ* *μπιπ* του *μπιπ*. Θα σου *μπιπ* τον *μπιπ*, παλιό*μπιπ*. Αϊ και *μπιπ* *μπιπ**μπιπ* του *μπιπ**μπιπ*! Άμα σε *μπιπ* ανάποδα μωρή παλιό *μπιπ* της *μπιπ**μπιπ*, θα *μπιπ* ρε *μπιπ*. Και στα *μπιπ* μου τι *μπιπ* λες, θα σε *μπιπ* ρε βρωμό*μπιπ* καρα*μπιπ* του *μπιπ* ΜΑΛΑΚΑ

  82. TA EXEIS XAMENA RE KSADERFE APORW ME TIN PARTH SOU HLIKRINA THELW NA SE VRISW OSW TIPOTA ALO ALA DEN THA SOU KANW TO XATIRH.ZHTO TO HEAVY METAL,,,ZHTO KAI O THEOS RE TSOMPANI THA MAS SWSHS KIOLAS.http://www.youtube.com/watch?v=oulamBCtZFo

  83. Π@π@ριές καμαρωτές !
    Η μουσική δεν κάνει τον άνθρωπο …

  84. Φίλε μου γειά σου,
    μολις διαβασα το αρθρο σου και αφου εριξα το γελιο της αρκουδας, σκέφτηκα να καταθέσω την δική μου γνώμη πανω στο θέμα, δεδομένου οτι το παραπανω αρθρο το πιστεύεις πραγματικα.
    Καταρχάς εχω ορισμένες ερωτήσεις να σου θέσω:
    1) Πού και πώς βρήκες και σύνθεσες τις πληροφορίες που παραθέτεις
    2)Εαν ναι, με τι βαθμο τελείωσες την δευτεροβάθμια εκπαίδευση
    3) Έχεις διαβασεις ποτε στην ζωή σου Παπανούτσο, Τερζάκη, Ελύτη ,Σεφέρη ή έστω καποιον αλλον λογοτέχνη ή πεζογράφο να ξεστραβωθείς?

    Όσο αναφορα το 1):
    Απευθύνομαι σε όλους. Guys, ο τύπος δεν είναι απόλυτα τρελός απλά ακουστε αναποδα το Sterway to Heaven. Ναι υπάρχουν σατανιστικά μνμτα πίσω απο ορισμενα_πολλά- ροκ κομμάτια, μα δεν είναι μόνο εκεί και δεν έχουν να κάνουν σίγουρα με το παρσιμο των νεων ψυχών. Οταν βρώ τα link που τεκμηριώνουν την δήλωση μου αυτή θα τα αναρτήσω.

    2) Είσαι δογματικος, προφανώς αμόρφωτος και παιδί του κατειχιτικού. Ο διάβολος μπορεί να υπάρχει όπως λέει η εκκλησία, μα απο αυτο απορέουν 2 πραγματα, πρώτον υπάρχει και Θεος και δεύτερον βρισκεται στις ψυχες μας. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ? ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!! Εσυ το είπες ο θεος σε γραφει στα @@, θα αφήσεις τον κόσμο να καταρρεύσει? Βοήθα τον κόσμο, οχι με δογματικές πίπες του μεσαίωνα αλλά με έργα!!!!!!!!!!

    3) Οι πνευματικοι ανθρωποι καθώς και οι νεοι, ακριβώς επειδή έχουν ελευθερη βούληση και είναι αδιάφθαρτοι κάνουν τον κόσμο καλύτερο . Και αυτο αφορα πρακτικά ζήτηματα: φτώχεια , πείνα , ορφάνια , θυματα βιασμών, μεταναστες πολέμων , κοιτα γύρω τι κάνεις γι αυτους? Εαν δεν κανεις τπτ δεν αξίζει να λέγεσαι Χριστιανος

    Ασε τον διάβολο εκεί που ειναι και κάνε κατι χρήσιμο για την καλυτέρευση της κοινωνίας μας.

    Πληροφοριακά, είμαι 15 χρονών, απουσιολόγος, kai προφανώς πολυ καλύτερα ενημερωμενη και καταρτισμένη απο σένα. ΑΝ θες απάντα.

  85. With Love

  86. Oxi filtath apousiologa… Den ymnoun ton satana sto stairway tou heaven. Opoio kommati pareis kai to paikseis anapoda, ta fwnhenta 8a sou 8ymizoun kati kai ta ermhneyeis opws 8eleis. Einai san na vlepeis ta asteria kai na ta ermhneyeis ws lampes kremasmenes apo to tavani tou ouranou…

  87. videoclip DOKOUMENTO gia to pws htan pragmatika o mystikos deipnos…

  88. Sto 3:20 gia thn akriveia

  89. Aftos pou to egrapse einai apla kathisterimenos!Den exei kamia sxesi to ti mousiki akous me to ti anthrwpos eisai!Episeis na tonisw oti theos den yparxei!Kali sas imera!

  90. Αδερφέ… Τι βρησίδι ειναι αυτό που έχεις φάει… Μα καλά ρε ζώα που βρίζετε, δεν κατάλαβατέ ότι το κείμενο είναι ειρωνικό;;;;;!!!!!! Έγω στην θέση σου θα ήθελα να μπώ μέσα σε ένα πύραυλο και να την κάνω για άλλα μέρη…. 🙂 Πραγματικά κρατιώμουνα να μην γελάσω γιατί είναι και βράδι και δεν θέλω να ξυπνήσω την πολυκατοικία….

  91. exo polla podaria kai mpaino pantou…i marinela itan ena lathos mou nomiza pos tragoudouse punk den tin akousa prota o malakas na tin apofigo….sas pao elate na kaoume oloi mazi stin kolasi tha exoume kai tsipoura

  92. Γαμώ την Κλεοπάτρα σου και την πυραμίδα του Χέοπα μαζί! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΘΕΕ! Απλά κλαίω. Δεν ξέρω αν τρολλάρεις ή όχι, αλλά εγώ κλαίω!

  93. λοιπον ο ΔΙΑΟΛΟΣ εχει κανει το καλυτερο μαρκετινγκ πλαν του κοσμου. ο Διαολος ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ αφου μπορει και ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ και κανει τα παντα ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ και εχει μπει μεσα μας οπως λετε ενω ο Χριστος ειναι απ’εξω και κοιταει. Ο Χριστος δεν ξερει οτι η μουσικη προσελκυει τους νεους? Γιατι ο Χριστος δεν κανει κατι γι’αυτο οπως κανει ο τελειος Διαβολος που τα ξερει ολα? Ξερετε γιατι? γιατι ειστε ενα ματσο κλαψιαριδες, ενας σωρος σιχαμενα νουμερα που το μονο που κανουν στην αθλια ζωη τους ειναι να κατηγορουν το Διαβολο για ο,τι τους συμβει. Ευκολο σαπιοι ανθρωποι ειναι να στεκομαστε ολοι και να δειχνουμε και να κατηγορουμε. το θεμα ειναι ομως να κανετε κατι. χεστηκα κι αν ολα τα τραγουδια του κοσμου λενε υμνους, ΧΕ-ΣΤΗ-ΚΑ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ? ΒΟΗΘΑΩ? ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ? ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ? ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΥΜΝΟΙ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ, ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΛΕΙΨΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΦΤΥΝΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΕΥΚΟΛΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ.

  94. ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ……

  95. nai oso kai na mhn to pisteuete oi IMMORTAL einai poromenoi xristianoi. giati to lew auto? ti shmainei IMMORTAL? a8anatos shmainei. opws kai o xristos pou anasth8hke kai egine a8anatos. etsi katalhgoume sto sumperasma oti oi IMMORTAL einai ba8ia xriskeuomena atoma

  96. ρε την παλεύεις?!?!?!??!?! δηλαδή να γίνουμε όλα σκατοκακομηριούλια και να μην μπορούμε να σταθουμε στα ποδια μας και για να έρθουμε στα καλά μας να πρέπει να ακούσουμε τον κακόμηρο τον κλαψιάρη τον πλούτατρχο που κλαίει συνέχεια??? η ροκ παρουσιάζει τα συναισθήματα σε μία π[ολύ μεγαλύτερη κλίμακα!!!!!! δίνει δύναμη και σε κάνει να μη φοβάσαιι!!! και μάλιστα, εμείς, τα «κοριτσάκια» δεν πρέπει να είμαστε πεταλουδίτσες!!! οι μεγαλύτερες γυναίκες δεν έκλαιγαν…και προ πάντων….δεν άκουγαν ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΗΝΑ!!!!

  97. Ενω οι παπαδες που δεν ακουνε μεταλ και βιαζουνε παιδακια είναι καλυτεροι απο εμένα τον μεταλά?? Βρε άντε ψώφήστε, κοσμοκαλόγεροι.. χαχαχαχα ΜΕΤΑΛ ΡΕΕΕΕ!

  98. AIOSFOROS, το comment σου τα σπάει! και μπύρα αν έχεις στην κόλαση, δεν με χαλάει! κάθε άλλο, πολύ γουστάρω!;-)

  99. http://youtu.be/pou6RrQDbbc Ante Gamw tin Xristianosuni sas mesa!!!
    Nai re pousti auto einai k Death Metal k Sataniko k oti goustarete!!!
    Salta k gamithite k eseis kai kwlo eklisies sas pou mas prixate ta arxidia
    apo mikra paidia!!
    Boulo apo emas min xana asxoleithete me emas k tin mousiki mas!!!!
    Ftanoun toses sumvoules!!!! kai ama den xerete ti na tis kanete valtetes
    ston agio kwlo sas!!!!
    666

  100. ama mpeite sto «about» grafei 3eka8ara oti einai a8eos…. alh8eia einai oti anakoufisthka gt pragmatika pistepsa oti einai ontws sobara osa elege….!!! xaxa nai …ontws uparxoun tetoia fulladia mas ta exoune moirasei suxna me tetoies kai alles polles malakies…o tupos pragmatika grafei poihsh me ta ar8ra tou…alla 8elei e3upno xioumor gia na to katalabeis gt pantou grafei agia grafei k.t.l.. mmmmm de nomizw na 3anampw pantws..nice work omws……bb

  101. Ναι.. Hmm Μάλιστα…
    Δεν ήξερα πως υπήρχαν άτομα p θα πίστευαν σε αυτά και ακόμα χειρότερα να είχαν το θάρρος να αναρτήσουν την άποψη τους και μάλιστα να απαντάνε κιόλας σε μηνύματα! για αυτό συγχαρητήρια!

    δεύτερον..
    είναι κοινός αποδεκτό ότι η άποψη σας είναι σεβαστή και ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΑ!

    Αγαπητοί μου κύριοι η rock/metal κλπ.. είναι τρόπος έκφρασης εδώ και πολλές γενιές! εκφράζονται για την αγάπη, την επανάσταση εναντια σε αυτούς που μας καταπιέζουν, για την φιλια και ένα σορό πολύ ωραία πράγματα όπου ακόμη και ο χριστιανισμός τα αποδέχεται! δεν έχει καμια σχέση με σατανισμό όπως αναφέρεται σας διαβεβαιώνω για αυτό!!
    Προσωπικά ακούω όλα τα ήδη μουσικής αν είναι ωραία!
    θα ήθελα να ακούσετε αυτό εδώ! http://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc&feature=relmfu είναι ένα κλασικό rock κομμάτι!

    Όσο για τα κριμένα μηνύματα όπου αναφέρατε δεν υπάρχουν! Αυτό οφείλεται σε μια εμμονη που ίσος έχετε για τον μυστικισμό!

    όσο για το ποιος δηλητηριάζει τα παιδιά είναι απλά τα πράγματα… Τα ναρκωτικά, οι πολιτικοί όπου προσφέρουν μονο μιζέρια, οι εκκλησιες και οι παπάδες όπου εκμεταλλεύονται τους αφελής προς όφελος τους, η ανεργία, η αμάθεια…

    Δεν με ενδιαφέρει αν κατάφερα να κλονίσω την άποψη σας προς την rock και δεν με ενδιαφέρει καθώς γνωρίζουμε όλοι τι είναι και είναι από τα καλλίτερα ήδη μουσικής που έχουν υπάρξει! Απλά το να υπάρχει μια τέτοια άποψη σαν την δικια σας ο κόσμος μονο για τρελούς θα σας περάσουν (και απότι διάβασα το έχουν κάνει ήδη)!

    Όσο για το Βυζάντιο που διάβασα ποιο πάνω.. Ναι όλα ωραία όλα καλά… Χριστιανικός μεσαίωνας ήταν! Ο ρόλος της εκκλησιας τότε? Άνοιξε τις piles της κωσταντινούπολης και μπήκαν οι τούρκοι (Προδότες δηλαδή) Ας πάμε ποιο πίσω να δούμε τι εκαναν οι πρώτοι χριστιανοί..
    hmmm
    Καίγανε ελληνικά βιβλία
    καταστρέφανε τους ναούς
    σκοτώνανε απιστους
    (Ωραία)
    Σήμερα?
    Σήμερα στους περισσοτερους αρχαίους επιβλητικούς ναούς από πάνω βρίσκονται Μαύρες σκοτεινές καταθλιπτικές εκκλησιες.. Δεν με πειράζουν οι εκκλησιες αλλα ρε μαλακα μην πας και προσβάλεις αυτόν το χορό.. πήγαινε 50 μετρα μακριά και φτιάξε την αγια σοφια! αυτοί έχουν έρθει να σου προσβάλουν τους ναούς σου?
    Τα ίδια περίπου φώναζε και ο Χριστός όταν είδε να γίνετε της πουτάνας μέσα στον ναό και τους έβριζε!

    AAAAA μιας και είπα για αυτόν τον άνθρωπο.. Μίλαγε αυτός ο κακομοίρης για αγάπη κλπ και τον σκότωσαν οι εβραίοι (Αυτό είναι ali ιστορία)
    Τώρα έρχονται οι δήθεν άνθρωποι του θεού (παπάδες) και τα έχουν καταστρέψει όλα όσα είπε ο κακομοίρης αυτός για αγάπη και λένε 1002 παπαριές για να κερδίσουν.. «Μην κανεις ερωτα, μην βρίζεις, δώσε λεφτά για την αποπεράτωση της εκκλησιας, μην ακούς rock, μην κλάνεις όταν trws, μην τραβάς μαλακια, μην κοιτάς γυναίκες… αλλιώς θα πας στην κόλαση»

    Κύριοι.. για να μην πολυλογώ και συγγνώμη για την εκφτάσει (προχωρήστε μια γραμμή παρακάτω γιατί θα πάθει η καρδια σας) «Πρήζω πούτσους»
    έχω να πω πως Έχετε χάσει την ουσία και όλα όσα είπε αυτός ο ανθρωπάκος τα έχετε πουλήσει όλα! Ναστέ καλά και πραγματικά σας εύχομαι ότι το καλλίτερο!

  102. o ploutarxos einai o satanas metamfiesmenos kai proskalei me tis melodies tou tis anupopsiastes korasides se kiniseis fidiou(satana)!!! Prosekste auto to keimeno to grapsan akolou8oi tou ek apo dw!

  103. axaxaxaxaxaxa! ti leei?

  104. Ti les re mpastarde gamw to spitaki tou skilou s to metal einai mousiki kai mesw ekfrasis , tropos zwis dn einai omws diaolos palioskatiari

  105. eee paidia exei dikio r i rock mac dilitiriazei me ayaph yia kati pu 9eloume n zicoume ❤ rrr zwo yamw tn kolara su i metal opoc k ka9e allo idoc moucikhc ein tropoc zwhc an dn su arecei mn tn akouc .i. paliomalaka bliet.!
    pane akou eci kapsourotratyouda k an ma9eic n zeic klace mu emena ta arxdia ! emeic youstaroume n akoume tetoia ecena ti s yamaei.?
    tcou tcou na poume -.-

  106. μηπος θα πρεπει να ενιμεροθειτε καλιτερα πανω στο θεμα της rock και της metal μουσικης γιατι δεν γνωριζετε τιποτα απολιτος και απλα συγκεντρονετε καπιες πληροφοριες που δεν ισχυουν κε προσπαθητε να τις διατυποσετε και με λαθος τροπο . Επησης εισται αμουσος. Αντι να μηλισετε για κλασικη μουσικι , βυζαντινη και παραδοσιακη μουσικη μιλατε για ανθρωπους οι οποιοι δεν εχουν φονη ή δεν την χρησιμοποιουν σωστα μα πλουταρχος ενας απλος σκυλας ειναι. Επησης εγω που ακουω χρονια ολοκλιρα metal και rock και πιστευω στον θεο αλλα οχι οπως με την δικη σας εικονα γιατι ο θεος ελεγε μια παραβολη για το απολολος προβατο οποτε δεν γραφει κανεναν στα @@ του για να εκφραστω οπωσ εσεις . Οποτε πως εσεις μπορειτε να μιλατε για τον θεο ;

  107. The trolls strike back…loipon me thn euxh tou triskataratou sou euxomai kalo vrady…kai kalo psofo!!
    (to kerato mou…to tragio,vevaiws-vevaiws..ti skata mousikh tou velzevoulh akoume…party-party sths kolashs to kazani)
    PERASTIKA 😛

  108. se euxaristo Аиденн мизуки Венозная…tha exo kai mpires giati o pelatis exei panta dikio…malakas eimai na afiso to mpar mou xoris pelates…ola theloun sosto marketing ^^ elate oloi sto kolasi bar kathe mera exoume partys lives ta panta ola…

  109. Ευχαριστώ τον κύριο που με λίνκαρε, αν και δεν ασχολούμαι να βρω τι γράφει 😀
    Ευχαριστώ τους αδελφούς που αντιλήφθηκαν τον αληθινό σκοπό του θεόπνευστου άρθρου μου 🙂 πχ: thx GeorgeH 🙂
    Για τους υπόλοιπους ότι-ναναι-κράχτες… 1) διαβάστε κάτι και μετά σχολιάστε (έλεος) 2) καληνύχτα σας 🙂

  110. @ Αύγουστος Λούμπεκρας @ rocknrollisheretostay Και κάποια άλλα παιδιά που μπήκαν στον κόπο και ανάγνωσαν το πόνημα μου, ευχαριστώ 😀

  111. Xenia K. (Y) wreo tragoudi

  112. atumrakis sumfwna me ta legomena sou eisai: h katw ton 17 etwn h ka8usterimainos dianohtika h (k to pio pi8ano) entelws gia desimo!!!! upokrites panasxetoi san esena staurwsane to xristo!!!!! k gia na sou to dei3w kalutera…. des ti les: «διάδωσε το. Να μην πάει κανείς στους Αντίχριστους. Θα προσεύχομαι να τους κοπεί το ρεύμα». pragmatika 8a htan perifanos o xristos gia parth sou h mhpws 8a se moutzwne giati den katalaves TIPOTA!!!!

  113. Μια και κραζεις τον artumakis (ΠΑΝ)ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ το Χριστο το σταυρωσανε κατι υποκριτες σαν εσενα και τους Εβραιους φιλους σας!!!!!!!!!!!!
    Αί σιχτιρ βουρλα!
    Ρε ανοητε στα ελληνικα τα λαϊκα που προτρεπεις να ακουσει ο κοσμος δεν υπαρχει προτροπη σε ακολασιες?????????????Χαϊβανι!!!Και αφου συχαινεσαι το ροκ γιατι ξερεις τους στιχους των AC/DC απέξω????
    Μας εχετε σπασει τα νευρα μετις αηδιες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  114. Είστε ψέυτες ή ημιμαθείς.

    απο wikipedia.
    AC/DC» is an abbreviation meaning «alternating current/direct current» electricity.

    συνεχες-εναλασομενο ηλεκτρικο ρευμα κι οχι η παπαρια με το antichrist.
    γι αυτο και η αστραπη στο σήμα της.

  115. Οχι φιλε εγω εκανα διευκρινιση κατω απο το σχολιο μου σε περιπτοση που κανω λαθος και απο οτι φαινετε καλα εκανα οποτε respect και ακομα περισσοτερο respect σε αυτον που το εκανε!!


  116. NA tragoydia!!!!!oyte lamb of god oyte machine head….mprabo aderfe kala ta eipes…

  117. file itan apo ta kalitera troll p exw diavasei. k tosi wra kathomai k diavazw ta sxolia k anarwtiemai posi vlakeia iparxei se auto to kosmo. dld pio xazos pe8aineis. psofo se olous osous ka8ontai na e3igisoun ti simainei AC/DC an ontws iparxoun krifa noimata k ti simvolizei i rock/metal ston kosmo! Kai dn ftanei auto apokaloune k esena ili8io apo panw g auta p grafeis!! oloi eseis p sxoliazete otan kataferei ena egefaliko kitaro na leitourgisei k na katalavete tn sovarotita tou keimenou tote elpizw na aneveite stn taratsa enos psilou ktiriou k na pidi3ete!!! k episis elpizw oi perissoteroi apo esas na mn eiste panw apo 15 xronwn gt alliws exoume megalo problima.. oso gelasa me to arthro allo toso nevriaza me ts ka8isterimenous p kikloforoun se auto tn kosmo.. me poli agapi PSOFO SE OLOUS TO SIDOMOTERO DINATON!! STA TRENAAAAAAAAAAAAAAA

  118. re paidia den mas XAIZETE tn nea genia oti 8eloume na pisteuoume kai oti 8eloume na akoume!To ar8ro sou 8imizei meseona,an 8es na ferw kai dyo filous mou aristeroxires na tous valoume ston isio dromo.Auth h «moda» tou rock’n’roll kai tou metal me ton diavolo,poulaw tn psixi mou gia na mou dosei talento kai zhtw satana kai tetoia,den evlapsan pote kanenan,se anti8esh me oles tis thriskeies pou kai sinxrona kai palaiotera (stavrofories,fanatikoi islamistes k.t.l.p) exoun katasfaksei oloklirous laous kai exoun ekmetaleutei oikonomika kai politika pli8os an8rwpwn (gia na mhn arxisw na lew gia ierh e3tash kai diafora alla wraia).Egw prosopika dn eimai oute mettalas oute thrasas alla den mou aresoun ka8olou kati meseonikoxountaka keimena pou milane gia to ti la8os kanei h nea genia kai den koitane ta moutra tous!

  119. Σε ευχαριστώ Σπύρο 🙂 Τουλάχιστον κάποιοι πιάνουν το χιουμορ μου 😀

  120. Θέλω το CD τώρα lol

  121. file, esy h epaggelmatias troll eisai, h SKATOMPAZO :’)
    FOEVRO ARTHRO PANTWS!!! KLAIW APTA GELIA

  122. gt eimai sigouros oti auto to ar8ro einai xioumoristiko 😛

  123. ΜΕΓΑΛΕ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑ (σορρυ κιολας)αλλα τελικά ευτηχώς καταλαβα
    Μπράβο σου που τα χώνεις στους καθυστερημένους μέσω αυτού του τρόλλ xD

  124. φιλε μου εχεις τεραστιο προβλημα και τρελα κομπλεξ.φαε ενα κουβα σκατα που θα πεις τους beatles σκαθαρια και παροτρυνεις κοσμο να ακουει πλουταρχο τον κλαψομουνη.Κανε μας τη χαρη και εξαφανισου απ τον χαρτη.Σκατιαρη.

  125. makari na isous sarkastikos se afto to pragma pou egrapses…. pragmatika…. ama dn isoun dogmatike athlioxristianike tipa thelo na mathw me ti se taize i mana s…. otan kathese k les teties malakies sta sovara prepi na pinis poli mavro k na kathese oli mera a vlepis ton anthimo stin tilewrasi .. to kimeno s itan toso gelio pou paraligo na patho ri3i splinas apo ta gelia … ala ploutarxo? alithia ploutarxo? ise sovaros???? o theos kata tin apo4i m ine enas pornodiastrofikos malakas pou dn exi tpt na kani. mas eftiaxe kathomiwsi tou mas afise eleftherous k mas timwrei ama paroume tin apofasi pou theli… ola afata ixoun gelia sta aftia m… ante gia twra giati prepi na viasw mia parthena k na faw enan kokkora…. vlepis thelo na vgalw disko me to sigrwtimataki m…. k mia akoma erwtisi o theos eplase tn anthrwpo gia na exi kapion na tn fovatai h o anthrwpos eplase to theo(giati o anthropos panta xreiazete enan timwro) ? to avgo ekane tin kota h h kota to avgo?

  126. basika eimai 16 xronon sta 17.
    ta aftia mou exoun perasei apo pollon idon mousikis.
    kai basika exo na po pos anti na katigorite ena sigkekrimeno idos na dite to thema sferika.prosekste ligo tin mousiki pop gia paradigma pou exei poli megalitero antiktipo sta simerina paidia.ola auta ta «idola» pou dixnoun mia kai kala iperoxi zoi mesa apo to poto kai to ksenixti.dite olous autous tous stixous pou pantou grafoun pos o kathe diasimos pernei tin mia ginaika meta tin alli kai pos pataei sto spiti tou mono afou exei teliosei oles tis kabes ston dromo.koitakste ligo trigiro sas.nai akouw rock.kai malista baria komatia.kai nai iparxoun sigrotimata pou milane gia onta mi xristianika.omos iparxei mia ptixi stn mousiki rock kai sigkekrimena core gia osous kseroun i opoia legete CHRISTIAN CORE.ama kserate aglika aniara atoma tha kserate pos milaei gia ton theo kai pos prepei na pisteuoume se auton kai na proseuxomaste kai tha mas boithisei sta problimata mas, milaei gia tin proseuxi kai tin pisti.an tora psaxnete demonia se stixous kai se simbola auto einai problima tou kleistou kai xazou mialou sas pou psaxnete to asximo se kathe ti pera apo auto pou sas dinoun 5-10 atoma.ama thes na psakseis satanades kai diabolous koitakste na tous brite stn ekmetaleusi tis eklisias.sta sinxoroxartia pou akoma bgenoun apo ton meseona.KAI NAI EINAI ALITHIA BGENOUN.kai min metaxtei kanenas eksipnakias kai mou pei pws «nai alla ta bgazoun mono oi katholikoi auta», OXI!OXI FILE AMORFOTE.kai h anatoliki eklisia ebgaze kai akoma bgazei apla to ekane pio krifa kai se mikrotero bathmo apo oti oi katholikoi.psakste tous satanades se olous tous papades pou se kathe gamo kai baftisia zitane posa lefta eno kanonika auta ginontai DOREAN kai den einai meso na bgalei lefta o iereas.psakste tous demones SE ESAS kai sigkekrimena se auton pou egrapse auto to ilithio artho.epeidi stin teliki an o theos einai pantodinamos kai ta elenxei ola kai an pragmatika pisteuete se auton kai eiste anthropoi tou den tha sas eniaze o satanas kai o kathe kai kala demonas.an eisai iperano den sas niazoun oi apokato.kanete san tous eretikous kai atoma kathe logis allis thriskias pou prospathoun na apodiksoun pws den iparxei xristos-theos kai genika h xristianismos mesa apo kathe logis mpourda.bgalte tis paropides sas.den einai anagi na eiste toso anasfalis.den kserw an iparxei theos kai oute eseis to kserete basika.koitakste na eiste swstoi anthropoi kai na zite kala me ton eauto sas kai to ti mousiki tha akouei o kathenas.
    kai oso gia tous AC/DC basika eiste amorfotoi kai den piyate sxoleio.anoikste kanena vivlio fisikis kai tha dite apo ti bgenei.afiste tin rock tin metal kai ta paragoga tous kai koitakste na min eiste toso anasfalis me to kathe ti GAMATO se auton ton planiti.NAI H ROCK EINAI IPEROXI epd milaei gia katastaseis kai faseis tis zwis mas.ade bres mou ena tragoudi tis lady gaga gia paradigma (kai xwris na thelw na dixno me to daxtilo) pou na min milaei gia ksenixtia kai pota kai ta peritif.auta eixa na pw:) kai pisteuo pos parolo pou eimai akoma 17 exo pio poli mialo kai anoixtous orizontes apo auton pou egrapse to arthro.parakalo bgale tis paropides sou kai mirise kana louloudi na deis ti tha pei pragmatikh,agni kai omorfh rock:) XAZE!

  127. kai an kaneis exeis diaforetiki entiposi as mou pei:)

  128. τράβα πέντε μαλακίες
    βγες από το σπίτι σου και δες τον έξω κόσμο
    μάθε ότι τα παραμυθάκια που σου λέγανε μικρός δεν ισχύουν ποια
    ο θεός που πιστευεις ειναι ανυπαρκτος
    αλλιως θα σε ειχε ήδη σκοτώσει και δεν θα σε άφηνε να λες μαλακιες

    και κάτι ακόμα χριστιανέ
    μην κρίνεις για να μην κριθείς λέτε

    ΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ!

    με αγάπη από μια διασυρμένη νεαρά
    που έχασεν την παρθενιάν και την αγνότηταν της ψυχής της από τον εωσφόρο

    ΜΑΛΑΚΑ!!

  129. sinel9ete re.opoioc akouei autec tc bands chmainei oti dn picteuei ctn xricto k ola t cxetika? autoktonicte -.- 9elete n katanticete ola t paidia can t moutra cac m t ckyladika k t mpouzoukia.procpa9ite n epivalete k ctc allouc tc dikec cac epilogec..ka9enac exei t dikaiwma n akouei oti 9elei asxetwc m t ti akrivwc ekprocwpei t ka9e eidoc.ctamaticte n forate paropidec k anoi3te t matia cac.
    K ecu p ka9ocoun m tc wrec k egrafec auto t geloio post procpa9ontac n peiceic k tc upoloipouc m autec tc mlkiec apla dn 3ereic t 9 pei pragmatikh moucikh.H moucikh einai enac tropoc n ekfraceic cke4eic k cinaic9imata!

  130. Αφού διάβασα όλο το καταπληκτικό κατεβατό σου, και αρκετά σχόλια που μάλλον πήγαιναν σε κάποιου άλλου το ποστ (αυτά παθαίνεις άμα έχεις ανοιχτά σαρανταδώδεκα tab) προτείνω να έχεις για προέγκριση σχολίων ένα IQ Test.. Τουλάχιστον να μην εκθέτουν τον εαυτό τους οι απύθμενα ηλίθιοι..

    Όσο σε διάβαζα χαμογελούσα, όσο κατρακυλούσα στα σχόλια, ματώνανε τα μάτια μου φίλε.

  131. Efi, Distixos den exei automatic IQ filter i wordpress akoma 🙂

  132. Aγαπητε παπαρα-διανοητικα καθηστεριμενε
    Το μονο που θα πω( γιατι πραγματικα δεν αξιζει να σχοληθω αλλο, ουτε καν ολοκληρη τη μαλακια π εγραψες δεν διαβασα γιατι δεν αντεξα) ειναι οτι απλα η μουσικη ειναι εκφραση ττου ανθρωπου και δεν εχεις κανενα δικαιομα να κατακρινεις ετσι τις επιλογες του αλλου σε αυτον τον τομεα…αμα εσενα σ καυλωνει να ακους βυζαντινη μουσικη (:S) μεγια σου με χαρα σου…ΑΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΓΑΜΙΟΛΗΣ ΚΩΛΟΣΝΟΜΠ, ΕΜΕΙΣ Π ΑΚΟΥΜΕ ΜΕΤΑΛ ΡΟΚ ΚΑΙ ΚΟΡ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ Μ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ!!! Δεν πιστευω να περιμενες να εμφανιστουνε περισσοτεροι παπαρες σαν και σενα, απο τα ατομα π ακουνε την μουσικη π κατακρινεις, και να σ πουνε «ευγε αδελφε!» Και μα καλα, καθαρευουσα?? ΞΥΠΝΑ ΦΙΛΕ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΖΟΥΜΕ!! Αμα ομως ολα οσα εχεις γραψει πιο πανω ειναι για πλακα τα περνω ολα πισω αλλα σε ξαναλεω ηλιθιο που γραφεις τετοιες μαλακιες ενω ξερεις οτι θα φας βρισιμο -.-‘

  133. ΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙ Σταματηστε ρε στην αρχη και γω το εβριζα το παιδι αλλα καταλαβα πως καναμε λαθος για αυτο δωστε του μια αγκαλια αγαπης συνχορεσης και μετανιας!!!

  134. paidia egw akouw rempetika peirazei ?

  135. Ο Σατανας θα του πάρει την ψυχή και θα τον αναγκάσει να ακούει όλα τα black death metal album σε suffle και repeat (σε win vista να τρώει και φρίκες!) και όλα τα ελληνικά hit όπως To metalliko tiw eudokias, Tou Kitsou i mana kathontan kai akoyge sepultura, Tria papakia pane gia eunouxismo και άλλα για όλη την αιωνιότητα!

    Metal rules!

  136. Opios kai nase esi pou egrapses auto to arthro, file mou zeis mes stin agnoia. Nai iparxoune mpantes pou milane gia satanismo alla epidi iparxoune orismenes katadikazeis oloi tin Heavy Metal? Oti thelei na sou pei i kathe mpanda sou to lei sta isia kai den krifete kamia piso apo krimena minimata kai onomata. Ekinoi pou milane gia satanismo to lene sta isia, auto prepei na katalaveis, kai min skalizeis na vreis satanismo se mpandes pou den exoune sxesi me satanismo. Anixe ta matia sou kai katalave oti then exeis voulisi stis skepseis sou epidi to mialo sou to elexei i ekklisia. Den mporeis na milas gia mia mousiki kai ena tropo zois pollwn anthropwn, i opia esi o idios den tin exeis zisei. Na sou po gia to heavy metal. Leei me liga logia anixe ta matia sou kai des ti simvenei giro sou kai na skeftesai apo monos sou xoris na eisai to arni kanenou.

  137. Keeps getting better and better.. (κλαίω…)

  138. Συγχαρητήρια φίλε,μου έφτιαξες τη μέρα….βασικά είναι αδύνατον να πιστέψει κανείς αυτές τις μαλακίες που γράφεις και σου το λέω ακολυγωντας φανατικά ροκ και μέταλ ότι χρειάζεται να ξεμεθύσεις πρώτα…και δηλαδή αν ακούμε τις ελληνικές αδερφάρες θα ‘εξαγνίσουμε την ψυχή μας’;;Α!Και ΡΕ ΒΛΑΜΑΔΙ ACDC σημαίνεα ανοιχτό κύκλωμα/κλειστό κύκλωμα,στουρνάρι που δεν ξέρεις την τύφλαα σου…έλεος δηλαδή!Ντροπή και αίσχος,θα τρομάξεις κανά γονιό και θα σε τρέχουνε!!

  139. Naj egw sumfwnw me tous S.L.A.Y.E.R (Satan.Laughs.As.You.Eternally.Rott

  140. αααα!!και κατι αλλο τραγε!!!ο σατανισμος ειναι αλλο ενα παραμυθακι οπως ο χριστιανισμος

  141. τι βλακειες ειναι αυτες; εγω ειμαι μεγαλη φαν της ροκ και ακουω και μεταλ! Αλλα δεν ειμαι ανθρωπος του διαολου. Δεν εχει καμια σχεση η μουσικη με αυτα τα πραγματα. Ειναι τροπος εκφρασης. Εμενα με ηρεμει η ροκ. Αντιθετα με κατι ελληνικα που προτεινες. Επισης δεν πιστευω στον θεο. Ο ανθρωπος ειναι στη φυση του να εχει αναγκη να πιστεψει σε κατι ανωτερο. Αυτο το εκμεταλευτικαν οι «πονηροι» και δημιουργησαν τις θρησκειες για να τους ελεγχουν. Ξυπνατεε.

  142. ενα απλο ουτε καν.

  143. san opados ths metal kai gw,ofeilw na omologisw oti me exei epireasei apistefta afth h mousikh ta teleftaia xronia.de tha ksexasw pote thn prwth mera pou akousa.otan hmoun pio mikros( twra eimai 24)synithiza na akouw klasikh mousikh alla kai ellhnes kalhtexnes. kai pisteba para poly sto theo.pigaina taktika sthn eklhssia.den eixa filous….ws pou kapote me proskalesan se ena party ta cool paidia tou sxoleioy( htan to eisitirio mou gia mia efkairia gia kalyterh koinwnikh zwh). tote htan h prwth mou epafh me th mousikh.epaize se ekeino to party.htan to teleftaio pragma pou hthela na akoysw.wstoso pleon hmoun ekei.eprepe na to katapiw kai na parameinw ekei.den eprepe na xasw thn efkairia mou.kai ontws perasa apistefta! poios na to perimene oti tha eimoun sto idio party me paidia pou palia me edernan kai me apokalousan «h theousa» .giname filoi ektote kai efoson akoune metal,apofasisa na dwsw mia efkairia sth mousikh.me ton kairo mou arese parapanw,sthn arxh mousika mono,pleon kai oi stixoi.apo tote den eimai pote monos,exw panta filous trigyrw mou,gomenes, kai genika niwthw epityximenos.stamatisa na pistebw sto theo.poios theos tha me afine mono mou xoris filous.h kopela mou se kapoia fash mou to eipe ksekathara: h stamatas tis eklisies h xorizoume….tote nomiza oti thelei na me bgalei apo ton dromo tou theou,twra katalabainw oti to kanei gia to kalo mou.moy exei mathei epishs pws ena sxismeno jean einai san kwlodaxtylo sthn koinwnia( nai me afth th leksh enow 2 pragmata). kai to makri mou mali de to xtenizw pia se xwristra.pleon exw diko mou sygrotima kai goustarw na grafw gia to poso skata egine h koinwnia mas,kai pws ta narkwtika se kanoun na ksexnas ta panta!

    p.s. oi ac/dc ontws symainoun anti-christ/death to christ. kapoioi lene oti ac/dc symainei synexes enalassomeno revma sth glwssa ths fysikhs,alla aftoi de kseroun.emeis omws de masame,psaxnoume ta pragmata se bathos kai antikimenika kai etsi kseroume thn alhthia….kai h alhtheia mas kanei anoixtomyalous….

  144. 1-2-3 εμεις αγωνιζομαστε εναντια στην βια…

    ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ

  145. εξω η εκλησια απο τα ελληνικα σχολεια

  146. ειμαστε οι γιοι του σατανα

  147. διωργανονω μασονιστικη

  148. Pragmatika… mera me thn mera me ayta p vlepw gyrw m 8elw t sumpan na katastrafei… milas gia satanismo sthn mousikh… gia apoplanhsh, thn idia sthgmh pou o pragmatikos ex8ros k apoplaniths tou an8rwpou einai h ekklisia… an einai dynaton dld… na mhn akoume mousikh p proo8ei thn skepsh, to anhsyxo pneyma…to n exereynoume se ti axizei n pisteyoume k pou ms lene mlkies.. k n akoume ti dld? mousikh p proo8ei tn mataiodoxia, tn hli8iothta k tn exeftelismo t eaytou?! t klapsomounika, t gay tragoudia kai tis poutanes tragoudisties?!

    Mia apanthsh exw se aytous pou pragmatika pisteyoun tetoies mlkies… an o 8eos tn x-stians ontws yphrxe… vlepontas tn hli8iothta tn plasmatwn p eplase kat eikona kai ka8 omoiwsh h 8 ms katestrefe h 8 aytoktonouse..

  149. BY THE WAY YOU IGNORANT MORONIC LAMB… (a nai xexasa… isws k t aglika n einai tou satana..) == EN TW METAXY ADAES HLI8IO ARNI… to AC/DC anaferetai st dyo eidh hlektrikou reymatos… AC =ennalasomeno reyma
    DC =synexes reuma
    A isws k o hlektrismos n einai dhmhourghma tou satana… nai na gyrhsoume stn mesaiwna kalytera opou h xristianikh ekklisia vasanize mexri 8anatou k skotwse me exa8liotiko tropo ametrito ari8mo an8rwpwn… anexarthtou hlikias… a nai hto satanistes oloi tous… kai magoi.. nai swsta giati o 8eos sas h8ele ton 8rono tou xtismeno panw se apomeinaria kai kokala a8wwn.. h8ele tn paradeiso n plymirisei sto aima… eseis eiste pio stanikoi k apo ton idio tn SATANAEL… LUCIFER = ayto pou fernei to fws.. Ο νοών…νοείτω..

  150. http://youtu.be/fW_my8REIow Metal Ygeia Gamw Thn panagia!!!!!

  151. πω μιλάμε ο κοσμάκης έχει προβλήματα ε!! Γιατί δεν μπορείτε να είστε ελεύθεροι;..αλλα οκ πιστεύω πως ο Μαρξ τα είχε πει όλα..η θρησκεία είναι το όπιο του λαού!

  152. Είμαι χριστιανή ορθόδοξη, 14 χρονών. Μου φάνηκε σαν ένα άρθρο που περιλαμβάνει τα αγαπημένα μου συγκροτήματα. Πιστεύω στην θρησκεία και δεν θυμάμαι ποτέ τον σατανά να έχει μπει μέσα μου..!! Ήμαρτον…!!!! Είναι απλά μουσική…!!! Τίποτα παραπάνω Τίποτα λιγότερο….!!!!!!! Και ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ AC/DC = ALTERNATING CURRENT/ DIRECT CURRENT…!! ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ έχω σκάσει στα γέλια με αυτό το άρθρο….

  153. lol itan ena mple vivliaraki to eixa kai go trelo vivliaraki akoma kai gia tin marinella kai gia ton papakonstantinou elege poly kapsimo!!!

  154. σα δε ντρεπεστε αντιχριστοι ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ 666
    http://www.youtube.com/watch?v=gkBt7yLXyDk

  155. Rock & metal for a life motherfuckers!!!


Σχολιάστε

Kατηγορίες