Αναρτήθηκε από: atumrakis | 16/08/2010

Konserva-pedia

Το να προσπαθείς μέσα από το σύνολο των πράξεων σου να συνεχίζεις να μαθαίνεις, είναι κάτι. Για τον εαυτό σου, για τους γύρω σου, για τους παραέξω σου. Σίγουρα είναι κάτι θεμιτό να κάνει κανείς. Είναι όμως ασυναγώνιστο και το να έχεις επιχειρήματα εναντίον αυτών που αρνούνται να δεχτούν την καταφανή αλήθεια σου, που δεν είναι άλλη, από την αθανασία ασφαλώς. Διότι, διαβάζοντας έναν σύντομο οδηγό σχετικά με την διαμάχη μεταξύ δημιουργιστών και εξελικτικών, διαπίστωσα πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη αλήθεια από την αθανασία. Γιατί; Διαβάζοντας, ως Άθεοι, βλέπουμε πως:

1. Έγκυρα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας αθεϊστικών ιστοσελίδων ανά την υφήλιο υποδεικνύουν πως η αθεΐα δύναται να μειώσει την παντρεψιμότητα μας. (Ουφ…, Ευχαριστούμε!!)

2. Για να βρούμε τη νύφη όμως, καλόν είναι να μην ψευδόμεθα περί της πίστεως μας, ότι δήθεν είμεθα θρήσκοι. Γιατί ενώ μεν το ψεύδος αποτελεί αμάρτημα, το γεγονός ότι ο ίδιος ο πατέρας της εξέλιξης είχε αμφιβολίες περί της μη ύπαρξης του Δημιουργού του αποδυκνείει περίτρανα ότι όλοι ξέρουμε πως ότι ασέβειες και να λέμε είναι δύσκολο να καταπιέσουμε την απόλυτη αλήθεια της δημιουργίας. (Για τέτοια αρρωστάκια δηλαδή!)

3. Ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε την καραμπίνα του μπαμπά της μέλλουσας συζύγου μας είναι να αποδεχτούμε το Χριστιανισμό. (Άρα, η θεωρία της εξέλιξης είναι συνομωσίες!)

4. Καλό είναι να αποφεύγουμε τις εικόνες του Θεανθρώπου στο σπίτι της μάνας της, για να μην παρεκτραπούμε…! (omfg)

5. Έγκυρα πειράματα υποδεικνύουν ότι αρνούμαστε τη Θέωση διότι πάσχουμε από το σύνδρομο του Asperger. (Και γιατί το έφτιαξε ο καλός Θεός; Για να έχουμε ελεύθερη βούληση; LOL)

6. Σύμφωνα με τον σύγχρονο έγκυρο σχολιαστή διάσημων επιστημονικών δημοσιεύσεων, «ένας άντρας με λογική, που μπορεί να γνωρίσει, να υπηρετήσει, να δοξάσει και να ευχαριστήσει τον Δημιουργό του, και όμως ζει χωρίς αυτόν στην πλάση, είναι σίγουρα το πιο απεχθές και μίζερο ζώο κάτω από τον ήλιο». (Χμ, κάποια λέξη δε μου κάθεται εδώ!Χαλόου!)

7. Και τέλος, βλέπουμε πως κανείς από τους άθεους δεν είχε κάνει το εξής προφανές ερώτημα στον εαυτό του: «Ποιες είναι οι αποδείξεις για την αθεΐα;» Οι αποδείξεις για τον Ιησούλη είναι άπειρες, για την κωλοαθεΐα σας; (πως δεν το σκέφτηκα νωρίτερα!)

Game Over Atheists! Σπίτια σας!

Κάντε κανά μπάνιο να γνωρίσετε το Δημιουργό σας!

Atheism_arrogance


Responses

  1. Η έλλειψη αποδείξεων είναι απόδειξη έλλειψης.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers: